Search found 5 matches

by simombo
Thu Feb 07, 2019 10:30 am
Forum: Spillevenner
Topic: Netrunner
Replies: 0
Views: 3563

Netrunner

Hej!

Vi er en lille gruppe i Kbh, der er begyndt at spille Netrunner. Vi kommer egentlig fra en krigsspils-baggrund, men er blevet blæst bagover af LCG-verdenen, og særligt af det her fantastiske spil. Android: Netrunner døde i oktober, sidste år, da Fantasy Flight og Wizards of the Coast ikke kunne blive enige om en fortsat licensaftale. Vi har skrabet sammen hvad vi kan af kort (der er ikke meget tilbage derude) og laver proxies (kopier) for resten. Der er en fan-baseret organisation - Nisei.net - som fører spillet videre. De tillader brug af proxies til turneringer, og de nye kort, de vil udgive, bliver også som print and play.

Anyways, jeg har fundet en måde at få trykt proxy-kort på, så kvaliteten bliver ret god. Det kræver stadig kortlommer, og tryk og udskæring koster stadig lidt (ca. 2/3 af prisen på de oprindelige kort). Vi er 5-6 mennesker i vores gruppe, men jo flere sæt vi får trykt, jo lavere bliver prisen på kortene. Det kunne også være fedt, med en større spillergruppe at afholde turneringer med etc.

Så: hvis der er nogen derude, som har lyst til spille eller at prøve Netrunner, så send mig en PM og hør nærmere om vores planer med udvidelser, kort osv.

OBS! Jeg véd godt, det ikke er lovligt at kopiere ophavsretsligt beskyttet materiale. Hvis kortene var tilgængelige, ville jeg ikke tøve med at købe originalerne (jeg har lige investeret i samtlige moduler til Doomtown Reloaded). Indtil spillet bliver genudgivet i en eller anden form, tillader jeg mig imidlertid at prøve det med proxies.
by simombo
Thu Jun 07, 2018 7:31 am
Forum: Arrangementer
Topic: Krigsspil på Krigshistorisk Festival!
Replies: 0
Views: 3717

Krigsspil på Krigshistorisk Festival!

Wargames på Krigshistorisk Festival 2018!

Kom og spil dit yndlings-krigsbrætspil og fortæl publikum om din hobby på Krigshistorisk Festival i Rødovre lørdag den 16. juni.

Der er plads til 20 deltagere, og arrangørerne giver morgenmad, frokost og aftensmad, plus en bajer, når publikum er gået hjem lørdag. En betingelse for deltagelse er, at man er villig til at bruge tid på at fortælle publikum om hobbyen, historien og det specifikke spil, man er i gang med.
BEMÆRK: Vi spiller ikke spillene med publikum, man fortæller blot nysgerrige sjæle om, hvad det er vi sidder og laver!

Vi har 5-6 lange borde til rådighed derude og skal gerne have sat lige så mange spil op. Mht. spil, så skal vi have en spredning i tidsperioder, gerne fra vikingetid/oldtid og helt op til moderne tid. Everything goes inden for de rammer. Både 2-spiller- og mulitplayer-spil er fine.

Vi spiller derude lørdag d. 16 kl. 10-17. Mødetiden er kl 8, hvis man vil have morgenmad. Kl 9-10 sætter vi spil op og forklarer regler. Kl 18 er der aftensmad.der skal skal selvfølgelig nok blive tid til at gå en tur langs de forskellige camps og se en musket eller kanon blive affyret etc.

Meld dig til med et spil, du gerne vil sætte op (og forklare regler til), eller meld dig som spiller på et af de eksisterende spil. Listen her med spil og antal spillere, der har meldt sig på bliver løbende opdateret:

Maria https://boardgamegeek.com/boardgame/40354/maria
# 2 spillere tilmeldt (max 3).

Bismarcks First War (prototype af et spil om krigen i 1864)
# 1 (for 2 spillere, men jeg sætter 2 spil op på ét bord, så der er plads til 4 mand).
by simombo
Thu Apr 30, 2015 12:48 am
Forum: Arrangementer
Topic: Nørd-loppemarked 2015
Replies: 1
Views: 2476

Nørd-loppemarked 2015

Så er der (igen) nørd-loppemarked på Nørrebro! Kom og faldbyd sidste års brætspil, din tin-ork-hær eller dine mørnede Lucky Lukes - EVERYTHING NERD.

Det foregår igen i Kulturhuset Støberiets lokaler på Blågårds Plads.

Salget starter kl 11 og kører frem til 14, hvor du kan donere de sager, du ikke fik solgt, til Blågårdens Brætspilsklub auktion, hvor overskuddet går til nye spil i klubben.

Man kan komme og sætte sin bod op fra kl 10. Der er ingen tilmelding og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Hvis du bare har én eller to ting, du gerne vil sælge, så tag dem med! Der er plads til stort og småt.

Spørgsmål stilles til noerdloppemarked@gmail.com eller på 60803312 eller på Blågårdens Brætspilsklub på FB.

Vi har i skrivende stund omkring 1600 tilmeldte på FB!

Image
by simombo
Thu May 22, 2008 5:38 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Sælges: Paths of Glory og Goa
Replies: 2
Views: 2722

Re: Sælges: Paths of Glory og Goa

Har du stadig Paths of Glory til salg?

/Simon
by simombo
Thu May 22, 2008 5:37 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Blandet landhandel til salg bl.a. gamle Wargames
Replies: 43
Views: 24477

Re:

Er Revolution: The Dutch Revolt 158-1648 stadig til salg. Synes det ser spændende ud.

/Simon