Krigsspil på Krigshistorisk Festival!

Her informeres om og diskuteres diverse Con'er, messer og lignende.
Post Reply
simombo
Posts: 5
Joined: Thu May 22, 2008 1:09 pm

Krigsspil på Krigshistorisk Festival!

Post by simombo »

Wargames på Krigshistorisk Festival 2018!

Kom og spil dit yndlings-krigsbrætspil og fortæl publikum om din hobby på Krigshistorisk Festival i Rødovre lørdag den 16. juni.

Der er plads til 20 deltagere, og arrangørerne giver morgenmad, frokost og aftensmad, plus en bajer, når publikum er gået hjem lørdag. En betingelse for deltagelse er, at man er villig til at bruge tid på at fortælle publikum om hobbyen, historien og det specifikke spil, man er i gang med.
BEMÆRK: Vi spiller ikke spillene med publikum, man fortæller blot nysgerrige sjæle om, hvad det er vi sidder og laver!

Vi har 5-6 lange borde til rådighed derude og skal gerne have sat lige så mange spil op. Mht. spil, så skal vi have en spredning i tidsperioder, gerne fra vikingetid/oldtid og helt op til moderne tid. Everything goes inden for de rammer. Både 2-spiller- og mulitplayer-spil er fine.

Vi spiller derude lørdag d. 16 kl. 10-17. Mødetiden er kl 8, hvis man vil have morgenmad. Kl 9-10 sætter vi spil op og forklarer regler. Kl 18 er der aftensmad.der skal skal selvfølgelig nok blive tid til at gå en tur langs de forskellige camps og se en musket eller kanon blive affyret etc.

Meld dig til med et spil, du gerne vil sætte op (og forklare regler til), eller meld dig som spiller på et af de eksisterende spil. Listen her med spil og antal spillere, der har meldt sig på bliver løbende opdateret:

Maria https://boardgamegeek.com/boardgame/40354/maria
# 2 spillere tilmeldt (max 3).

Bismarcks First War (prototype af et spil om krigen i 1864)
# 1 (for 2 spillere, men jeg sætter 2 spil op på ét bord, så der er plads til 4 mand).
Post Reply