Page 1 of 1

Udgivelse på Santorini her i januar?

Posted: Fri Jan 27, 2017 3:50 pm
by Dummiz
Hej alle sammen.

Jeg er stadigvæk ny i denne fantastiske verden :) jeg vil høre om der er et sted hvor i kan se de præcise udgivelser på de forskellige spil? Jeg vil rigtig gerne have fat i Santorini og kan se de står til udgivelse her i Januar men så er det jo snart på falderebet :)

Re: Udgivelse på Santorini her i januar?

Posted: Fri Jan 27, 2017 4:37 pm
by Stony
Hvis jeg husker ret, så blev det kickstartet. Jeg mener at have læst, at det skulle lande hos backerne i december, og så sender de nok straks derefter spil til distributører osv... Så jeg vil halvt om halvt forvente at se det dukke op i (online) butikkerne.

En hurtig søgning på brætspilpriser, viser at der endnu ikke er nogen der har spillet på lager, men man kan forudbestille, og der er forventet levering i februar.

Re: Udgivelse på Santorini her i januar?

Posted: Fri Jan 27, 2017 4:55 pm
by Gunness
Hej Dummiz,
Der er sikkert en liste med udgivelsesdatoer et sted, men datoerne bliver alligevel flyttet hele tiden. Så som Stony skriver er sådan noget som braetspilspriser.dk nok dit bedste bud.

Mange her i EU (inkl mig selv) har allerede modtaget vores Kickstarter-udgave, så retail'en burde være lige oppe over. Men vær obs på at nogle forhandlere er bedre til at ajourføre udgivelsesdato end andre :)

Re: Udgivelse på Santorini her i januar?

Posted: Sat Jan 28, 2017 9:22 am
by Taibi
Alternativt så har BGG en liste de kalder GoneCardboard med info om pre-order, udgivet osv. Men jeg tænker, at her er samme udfordring ift. hvor hurtigt den opdateres. Den kan findes her:

https://boardgamegeek.com/gonecardboard

Du har selv mulighed for at justere søgningen øverst.