Ny brætspilscon i Aarhus: 3.-5. marts 2017

Her informeres om og diskuteres diverse Con'er, messer og lignende.
Post Reply
User avatar
Tigrillo
100+ indlæg
100+ indlæg
Posts: 178
Joined: Fri Jan 03, 2014 11:04 pm
Favoritspil: Pax Porfiriana, ZÈRTZ, Container, Glory to Rome, London, Eufrat & Tigris, Small City
Location: Aarhus og Aalborg

Ny brætspilscon i Aarhus: 3.-5. marts 2017

Post by Tigrillo »

Aarhus har længe manglet en con. Næste år ændrer vi på det. Vi er nemlig ved at stable en på benene der skal forløbe fra den 3. til 5. marts. Der er plads til op til 500 så er interessen der kan det blive stort - kommer der færre kan vi lukke af for delområder så det stadig er hyggeligt at være der.

Det bliver sat op så der kommer zoner med henholdsvis lettere, medium og tungere spil. De to første har guruer og et spilbibliotek og den tredje zone er tænkt som området for os nørder der helst vil styre det hele selv. Der vil også være mulighed for at bestille separate rum til de helt store og lange ting.

Det kommer til at foregå på Kragelundskolen i Højbjerg, hvor der også er overnatningsmulighed. Målet for os er at tiltrække så mange som muligt og gøre det muligt for folk at få mulighed for at spille det, de har lyst til om man er ny, garvet eller et sted midt imellem, så det bliver også billigt at deltage. Selvom det er på en skole bliver det ikke et børneevent. Forhåbentligt vil mange herfra også støtte op om det og komme med. :)

Siden for begivenheden er her: http://braetspilaarhus.dk/

Og her er Facebookeventen: https://www.facebook.com/events/737811379702953/

Del endelig info og links videre ud I de grupper I ellers er med i.
Post Reply