Page 1 of 1

Alternativer til pakkeleg og Bingo... de må findes!

Posted: Sat Dec 27, 2014 5:45 pm
by Frouvne
Spil og leg er blandt traditionerne ved mange julearrangementer. Også i min familie. Det kunne man jo tro, var en fantastisk tradition, når man nu godt kan lide at spille. Men når de spil der kan komme på tale er pakkelege, hvor man skal slå et bestemt tal for at man må stjæle nogle gaver man helst er fri for fra sine små niecer eller - om muligt endnu værre - Bingo, så er det timer man på bedst mulige måde skal forsøge at overleve uden at ens forstand tager varig skade. Men der må da være alternativer?! Og der må vel findes familier, der har formået at skabe bedre traditioner, der inkluderer vores hobby.

Re: Alternativer til pakkeleg og Bingo... de må findes!

Posted: Sat Dec 27, 2014 5:57 pm
by DraX
Der er jo de der pakkelege med kort. Hvor man skiftes til at trække et kort, og så skal man gøre det der står (giv 1 af dine pakker til personen til venstre), eller (alle skifter 1 plads til højre og lader pakkerne blive).

Dem har vi spillet med de seneste 3 år, og fungerer rigtig godt, og en DEL sjovere og mere underholdene.

Re: Alternativer til pakkeleg og Bingo... de må findes!

Posted: Sat Dec 27, 2014 8:57 pm
by Stony
Timeline. Nu med indbygget pakkeleg. Hver gang du formår at placere et kort korrekt, må du stjæle en pakke. Og når du placerer dit sidste kort, må du trække dig ud, og det er ikke længere muligt at stjæle pakker fra dig.

Eller noget. :lol:

Vi har nogle år spillet Gift Trap. Det var kompleksitetsmæssigt tilpas let til at alle kan være med, og så passer det tematisk fint til højtiden.