Velkomst og introduktion til dette forum

Velkomst til nye brugere.
Locked
User avatar
Frouvne
10.000+ indlæg
10.000+ indlæg
Posts: 14343
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:09 pm
Favoritspil: Brass: Lancashire, Twilight Struggle, Gaia Project, Innovation, Dominant Species, Crokinole, Steam, Spirit Island, Amun-Re, TMB
Location: 2900
Has thanked: 354 times
Been thanked: 495 times
Contact:

Velkomst og introduktion til dette forum

Post by Frouvne »

Velkommen til!

Vi håber, at du må få meget glæde af dine besøg på dette forum, der i det daglige administreres af undertegnede, men som i vid udstrækning udvikles af og gennem dialog med brugerne.

Der gælder visse adfærdsregler for at optimere udbytte samt for at alle skal føle sig vel tilpas!

Vi håber, at der vil indfinde sig oprivende meningstilkendegivelser, og at alle i den forbindelse opretholder en god og venskabelig tone. Det er jo trods alt kun en hobby! :wink:

For at optimere udbyttet af vort forum, håber vi, at alle vil gøre sig umage med at forsøge at komme med deres indlæg på de steder, man logisk vil lede efter dem. Det vil i den forbindelse være en stor hjælp, hvis man gør sig umage med at vælge nogle præcise emne-beskrivelser. Det øger også sandsynligheden for, at dit indlæg bliver læst af dem, det er rettet imod.

GermanGames.dk forbeholder sig retten til uden varsel at fjerne indlæg. Men vi er selvfølgelig helst fri for at censurere og i praksis har jeg til dags dato kun en enkelt gang set mig nødsaget til at tage dette skridt. :)

Lad os endelig høre, hvis du har forslag til forbedringer af såvel forum som den øvrige del af vores hjemmeside. På forhånd tak!

God fornøjelse!
frouvne, administrator

Image
Locked