Bastard Café lørdag d. 8/2 og lørdag d. 22/2

Her informeres om og diskuteres diverse Con'er, messer og lignende.
Post Reply
Bo T
Posts: 2
Joined: Wed Oct 02, 2013 3:42 pm

Bastard Café lørdag d. 8/2 og lørdag d. 22/2

Post by Bo T »

Hej GermanGamers

Da hele universet ikke er på fjæsbogen, hvor vi ellers løbende annoncerer vores arrangementer, så får I den også lige her.

Vi holder Bastard Café lørdag d. 8. februar 13 til 01 i Musik Caféen (Huset-KBH):
https://www.facebook.com/events/1456313254589030

...og igen d. 22. februar 13-01 i en gammel villa på Krausesvej 3 (KW3)
https://www.facebook.com/events/1440295366187660

I skal være hjerteligt velkomne.

I er også velkomne til selv at tage spil med, men ellers tager jeg selv en 150-200 spil med (blander godt fra caféens lager -> http://bit.ly/BastardGames - skriv gerne i tråden her hvis der er noget I specifikt gerne vil have jeg hiver med, så sørger jeg for at det er her) og vi har gruppe frivillige spilguruer der hjælper folk igang med reglerne til evt. nye spil. Det kan jo snildt være at det ikke lige bliver relevant for jer, da de fleste herinde kender regler til en hulens masse spil, men caféen sigter bredt på både hobbygamers og folk uden så megen erfaring hvorfor det er ganske handy at have en masse ildsjæle til at formidle spil :-)

Sidstnævnte bringer mig til følgende: Hvis der er nogle af jer der har lyst til at "hoste" et spil for en gruppe fremmede folk - hvem end der nu tilmelder sig i baren - så skyder jeg det gerne i programmet og promoverer det lidt. Selvfølgelig kun hvis I synes at det kunne være sjovt at gøre. Sidst have vi et custom made 9-personers Game of Thrones kørende, og selvom caféen er åbne for alle spil, så tiltrækker de kortere/simplere spil (under 1,5 time) nemmere folk derinde, hvoraf de længere som regel skal have lidt koordineringshjælp for at komme igang. Så giv lyd i denne tråd (eller ved at smide mig en mail på bo@bastardcafe.dk) hvis det var noget.
Hvis I gerne vil prøve at sætte et længere (eller bare et specifikt) spil igang, men ikke lige kan overskue at stå på noget program mm., så bare tag det med og kom op i baren og find mig eller en af de frivillige spilguruer, så skal vi nok hjælpe jer med at finde nogle spillere no problemo :-)

Mange hilsner fra Bo

ps. Det går ganske udemærket for caféen ellers. Vi mangler stadig lige at sætte de sidste punktummer i forretningsplanen, men har fået noget positivt respons fra banker med penge - så det er ikke helt ringe. Dvs. at vi håber på at kunne åbne permanent her i foråret (forhåbentlig allerede i marts/april, nu må vi se). Sidst vi holdt arrangement kom der omkring 200 i alt. Det var i villaen (som for øvrigt er en episk fed location). Heldigvis havde vi efter kontinuerlig vækst i deltagerantal fra gang til gang forudset at der nok ville komme en del, så vi havde skaffet ekstra mange rum :-)
Post Reply