Page 1 of 1

Brætspilsbutikker i Flensborg

Posted: Sun Aug 11, 2013 10:55 am
by Lasborg
Jeg skal et smut til Flensborg en af de nærmeste dage. Kan se at flere anbefaler Gandalph butikken. Men er der andre steder der er værd at kigge?
Jeg tænker primært på om udvalget i stormagasiner og almindelige legetøjsbutikker i tyskland generelt er bedre end her hjemme. Og hvad priserne?

Re: Brætspilsbutikker i Flensborg

Posted: Sun Aug 11, 2013 12:31 pm
by Zaphoddk
Overfor McDonald's på gågaden, ligger der en legetøjsbutik med et hæderligt udvalg, og Karstadt har muligvis også lidt at byde på. På godt og ondt er brætspil jo populært syd for grænsen. Godt fordi at udvalget er stort og priserne ofte lavere end het. Men skidt da de flest spil er oversat til tysk.

Re: Brætspilsbutikker i Flensborg

Posted: Sun Aug 11, 2013 2:19 pm
by Mik
Zaphoddk wrote:Overfor McDonald's på gågaden, ligger der en legetøjsbutik med et hæderligt udvalg, og Karstadt har muligvis også lidt at byde på. På godt og ondt er brætspil jo populært syd for grænsen. Godt fordi at udvalget er stort og priserne ofte lavere end het. Men skidt da de flest spil er oversat til tysk.
Jeg tror at du vil finde at de fleste spil i Flensborg faktisk er tyske, med kun en mindre del importerede oversættelser.