Brætspilsweekend på RUC

Her informeres om og diskuteres diverse Con'er, messer og lignende.
Post Reply
User avatar
Larsine
2500+ indlæg
2500+ indlæg
Posts: 3327
Joined: Tue Aug 14, 2007 5:45 pm
Location: Sorø
Has thanked: 1 time

Brætspilsweekend på RUC

Post by Larsine »

Gamers Guild på RUC ved åbenbart ikke hvad der foregår ude i den danske brætspilsverden, for de har planlagt en brætspilsweekend på RUC samme weekend som der er Spilfestival, og de har først annonceret det i dag :roll:

Men til dem der skulle være interesseret, så er oplysningerne her.
Gamers guild afholder igen det fabelagtige fænomen BRÆTSPILSweekend! Det løber af stablen fra lørdag d. 26. marts kl. 11 om formiddagen til søndag d. 27. marts kl. 16 eller så længe der er interesse for at fortsætte.

Arrangementet foregår i K-bygningerne og det koster 15 kr. for deltagelse én dag, 20 kr. for deltagelse hele weekenden! Dog er det naturligvis gratis for medlemmer, der har betalt kontingent for foråret 2011. Dette beløb går til indkøb af snacks og sodavand og der vil derudover være mulighed for at købe øl.

Det er muligt at overnatte i K-bygningerne, men man skal selv stå for at melde overnatning. Dette sker på RUC's hjemmeside: https://overnatning.ruc.dk/index.php

Vi spiller både foreningens spil og de spil folk måtte medbringe og hvis du har et særligt ønske om et spil du gerne vil spille eller en turnering du synes kunne være sjov, så skriv gerne til gg-bestyrelse@ruc.dk.

Så tag gerne en ven under armen og kom med og spil spil og ha' det sjovt!

Bestyrelsen i Gamers Guild!
MVH
Lars
Post Reply