Hvad kan DU gøre for at være med til at udvikle denne side?

Her kan du læse mere om nye spil på lager, tilbud, nye beskrivelser på siden og meget mere.
Post Reply
User avatar
Frouvne
10.000+ indlæg
10.000+ indlæg
Posts: 14583
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:09 pm
Favoritspil: Brass: Lancashire, Twilight Struggle, Gaia Project, Innovation, Dominant Species, Crokinole, Steam, Spirit Island, Amun-Re, TMB
Location: 2900
Has thanked: 447 times
Been thanked: 626 times
Contact:

Hvad kan DU gøre for at være med til at udvikle denne side?

Post by Frouvne »

Et af målene med omlægningen af GermanGames.dk er i langt højere grad at gøre siden til brugernes side! Da forum-delen blev implementeret, gik det op for os, hvor meget mere sjovt og interessant en hjemmeside bliver, når der kommer reel interaktion imellem brugerne. Den erfaring kan man selvfølgelig drage endnu mere vidtrækkende konsekvenser af. Og det kunne være interessant! :D

Derfor kunne det være interessant at høre fra dig, hvis du har nogle ideer, der kan bruges på denne side. Allerhelst nogle ideer du måske selv kan være med til at føre ud i livet! Kun fantasien sætter grænser - men tingene skal jo også vedligeholdes...

Et par meget konkrete forslag / efterlysninger kunne være:

Redaktør-rolle
Nogle af vores menupunkter i hovedmenuen kunne godt trænge til en redaktør, der føler et ekstra ansvar for at holde liv i debatterne under dette menupunkt. P.t. vurderer jeg, at en redaktør, der tog sig af Dagens spil og her påtog sig at koordinere at andre (og til tider pågældende selv) skrev nogle linjer om et dagens spil med en aktuel eller på anden måde interessant vinkling kunne live voldsomt op her.

En redaktør til Nyheder og bekendtgørelser, der i forvejen hænger ud på diverse internet-fora og nyhedstjenester kunne være med til at tilføje interessant links til siden.

En redaktør til Designerforum, der brænder lidt mere for selve designdelen end undertegnede ville kunne peppe op her osv. osv.

En redaktør-rolle kan man jo f.eks. godt nøjes med at påtage sig for en periode, hvorefter man kan give stafetten videre.

PHP og MySQL-kyndig vejledning
Hvis der er en PHP og MySQL-kyndig blandt brugerne, der kunne tænke sig at hjælpe med at sparke undertegnede i gang med et par større projekter, ville det være noget af det, der virkelig kunne få betydning for udviklingen af siden. Bemærk at jeg forventer ikke, at der er nogen, der vil programmere hele siden... blot noget pædagogisk igangsætning!

Formidlingsmæssig sparring
Meget kan gøres online. Men det kunne også være interessant hvis nogle interesserede på et tidspunkt kunne stikke hovederne sammen og lave en lille workshop, hvor man talte om udviklingen af dette community.

Grafisk design-kyndig
Hvis der er én, der har evner i denne retning, kunne det være interessant med lidt overvejelser i.f.t. grafisk design af en fremtidig side

Som det burde fremgå af ovenstående, er der her tale om en åben invitation: Hvis du tror, at du har noget, du kan bidrage med til at gøre dette community bedre og har du tiden og lysten til at gøre noget ved det, så kom ud af starthullerne.

P.t. har en række brugere meldt sig til et anmelder-team, hvilket jeg har høje forventninger til. Det var et initiativ fra brugerside. Hvad der kan lade sig gøre på en side som denne, hænger i høj grad sammen med, hvem der har overskuddet til at lægge lidt kræfter i. Jo flere der deltager aktivt, jo bedre et community tror jeg, vi kan få op på benene. Og det er jo altid sjovt at være med til at skabe noget! :D

Man er velkommen til at svare direkte i tråden eller via en personlig besked eller e-mail til undertegnede på kontakt@germangames.dk.
frouvne, administrator

Image
Post Reply