Page 1 of 1

Live-quiz - hvilken ugedag ville passe dig bedst?

Posted: Mon Jun 15, 2009 12:22 pm
by Frouvne
Jeg har længe tumlet med ideen om at lave en live-quiz og da jeg har en liggende, der ville kræve et minimalt arbejde at få i luften, tænker jeg, at det kunne være, der skulle smedes mens jernet er varmt. Men jeg vil selvfølgelig gerne have, at der er nogle der deltager. Jeg forestiller mig at quizzen maksimalt tager en time og at den skal finde sted en aften startende et eller andet sted imellem kl. 20 og 22, hvor det nu vil passe folk bedst. Er der interesse for at deltage og i givet fald hvilken dag? :)

Re: Live-quiz - hvilken ugedag ville passe dig bedst?

Posted: Mon Jun 15, 2009 12:51 pm
by Robert
Hvordan virker en live-quiz, ogg hvad vil du opnå med den?

Re: Live-quiz - hvilken ugedag ville passe dig bedst?

Posted: Mon Jun 15, 2009 12:57 pm
by Jens_Hoppe
Hvad Robert sagde...

Re: Live-quiz - hvilken ugedag ville passe dig bedst?

Posted: Mon Jun 15, 2009 1:00 pm
by Frouvne
Robert wrote:Hvordan virker en live-quiz, ogg hvad vil du opnå med den?
Jeg har ikke noget specifikt, jeg vil opnå. Jeg syntes, det er hyggeligt med en quiz og der har tidligere været rimelig opbakning omkring det, når der har været en her på siden. At lave den live er mest et forsøg. Jeg kan godt lide ideen om, at man laver quizzen simultant og der vil være et stress-element indbygget; man skal gætte et antal spiltitler ud fra detalje af æskernes forside. Der er en bonus for at være den første der gætter en titel. Man kan vælge at få et større udsnit undervejs, hvilket betyder at man så opnår færre point for de titler man ikke allerede har gættet tidligere men er til gengæld bedre stillet for at få bonusser som den første der gætter titler. Okay, måske ikke den bedste forklaring på min version af en live-quiz, men forhåbentlig tilstrækkelig indholdsrig til at man kan forstå ideen med at den skal foregå live.

Re: Live-quiz - hvilken ugedag ville passe dig bedst?

Posted: Mon Jun 15, 2009 1:22 pm
by Gunness
Jeg synes det lyder som et fortrinligt tiltag, og med mine abnorme vinderchancer stiller jeg gerne op :)

Og kunne herr admin i øvrigt ikke indføre en maxgrænse for størrelsen på signaturbilleder? Og fx starte med sit eget? :wink: Det fylder jo næsten halvdelen af skærmen denne gang.

Re: Live-quiz - hvilken ugedag ville passe dig bedst?

Posted: Mon Jun 15, 2009 1:29 pm
by Frouvne
Gunness wrote:[...] Og kunne herr admin i øvrigt ikke indføre en maxgrænse for størrelsen på signaturbilleder? Og fx starte med sit eget? :wink: Det fylder jo næsten halvdelen af skærmen denne gang.
Det må vist sige at være off topic! ... men jeg skal da overveje muligheden for jeg skal da indrømme, at det kan være en smule irriterende, når de bliver for store.

Re: Live-quiz - hvilken ugedag ville passe dig bedst?

Posted: Sat Jun 20, 2009 9:18 pm
by Frouvne
Tak for tilbagemeldingerne! Jeg vælger dog at læse dem i den retning, at tiden endnu ikke er moden til denne form for quiz. Jeg vil på et senere tidspunkt vende tilbage og se om der er indikatorer på en større opbakning omkring ideen.