Age of Steam for to personer

Kommentarer, spørgsmål og husregler.
Post Reply
User avatar
Frouvne
10.000+ indlæg
10.000+ indlæg
Posts: 14621
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:09 pm
Favoritspil: Brass: Lancashire, Twilight Struggle, Gaia Project, Innovation, Dominant Species, Crokinole, Steam, Spirit Island, Amun-Re, TMB
Location: 2900
Has thanked: 460 times
Been thanked: 654 times
Contact:

Age of Steam for to personer

Post by Frouvne »

Der findes et antal varianter af Age of Steam, der er beregnet for to spillere. Nedenfor lister jeg dem, jeg har kendskab til. Endnu har jeg ikke kastet mig over nogen af dem, og hører derfor gerne fra folk, der har prøvet kræfter med dem. Jeg hører naturligvis også gerne om andre to-spillers varianter.

En solid variant ville øge antallet af muligheder for at spille spillet betragteligt, så den vil være meget attraktiv... men er de ikke gode nok venter jeg hellere på de rigtige lejligheder, hvor det nødvendige antal spillere er til stede.


Austria
Winsome Games har produceret ét to-spillers bræt, der desværre (endnu) ikke er tilgængeligt for den brede offentlighed. Spillet blev udgivet i et oplag på 80 eksemplarer i forbindelse med Essen 2005. Med lidt held bliver kortet udgivet i et større oplag ved dette års messe i Essen. Kortet dækker Østrig:

http://www.boardgamegeek.com/game/18988


Scotland
Kevin Duffy har lavet et kort over Scotland, der har høstet megen anerkendelse. Formentlig det kort jeg selv kommer til at kaste mig over først.

http://www.boardgamegeek.com/thread/81906


Age of Steam standard kort
Pierre Ostrander har lavet en to-spillers variant, der kan spilles på det originale kort.

http://www.boardgamegeek.com/thread/81202


Alpha Centauri
David Turner har lavet en to-spillers variant, der er baseret på Sid Meiers Alpha Centauri. En stor fornøjelse for mig at se, da det er et af de PC-spil, jeg har brugt mest tid på i sin tid. David Turner udtaler selv, at flere kort er undervejs.

http://www.boardgamegeek.com/thread/119418
frouvne, administrator

Image
Post Reply