Page 1 of 1

Dine forslag til spil du vil diskutere strategi om

Posted: Sat May 03, 2008 4:26 pm
by Frouvne
Hvis der er et eller flere spil, du kunne forestille dig, at ville indgå i en diskussion om, skal du være velkommen til at nævne dem i denne tråd. Her vil vi så kunne undersøge, om der er sammenfald i interesser og dermed grobund for en udveksling af erfaringer og idéer. Alle er meget velkomne til at komme med deres bidrag! :)

Re: Dine forslag til spil du vil diskutere strategi om

Posted: Sun May 04, 2008 10:33 pm
by Larsine
Jeg har gennem længere tid arbejdet på en strategiguide til Colosseum, men gik lidt i stå. Hvis der er noger der er interesseret, poster jeg gerne hvad jeg er nået frem til her.

Måske kan det medføre at artiklen rent faktisk bliver færdig.

Lars

Re: Dine forslag til spil du vil diskutere strategi om

Posted: Sun May 04, 2008 10:48 pm
by Frouvne
Det kunne være interessant! Vi har et eksemplar af spillet stående, som vi endnu ikke har fået taget os sammen til at afprøve. Det kunne måske være motiverende at få en idé om dybden af spillet via dine overvejelser. :)

Re: Dine forslag til spil du vil diskutere strategi om

Posted: Wed May 14, 2008 11:19 am
by jondifool
Powergrid er det spil jeg lurer på at dykke dybt ned i noget strategisk analyse. Der faktisk ikke meget strategy at hente på boardgame geek, for et spil med så høj placering.Jeg har en mistanke om at man kan havne i noget pokeragtigt. Desuden er jeg lidt irreteret på regel mekanikerne, og har en ide om at der må findes et par houserules der kan forbedre min spiloplevelse.

Re: Dine forslag til spil du vil diskutere strategi om

Posted: Wed May 14, 2008 11:44 pm
by Frouvne
jondifool wrote:Powergrid er det spil jeg lurer på at dykke dybt ned i noget strategisk analyse. Der faktisk ikke meget strategy at hente på boardgame geek, for et spil med så høj placering.Jeg har en mistanke om at man kan havne i noget pokeragtigt. Desuden er jeg lidt irreteret på regel mekanikerne, og har en ide om at der må findes et par houserules der kan forbedre min spiloplevelse.
Det kunne absolut være spændende, hvis du arbejder videre på det og skriver noget om det. PowerGrid er i den grad et spil, der deler vandene her på forum og jeg syntes bestemt detville være rart, hvis det fik lidt mere (positiv) fokus! :)

Re: Dine forslag til spil du vil diskutere strategi om

Posted: Thu Aug 14, 2008 1:58 pm
by Gunness
Jeg kunne så afgjort godt bruge lidt flere Twilight Struggle-strategier. Især mht. Late War-fasen, hvor hele verden effektivt set kommer i spil.