Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Her informeres om og diskuteres diverse Con'er, messer og lignende.
User avatar
Stony
5000+ indlæg
5000+ indlæg
Posts: 8535
Joined: Thu Jun 22, 2006 11:40 am
Favoritspil: Gaia Project, Brass (begge versioner), Hansa Teutonica, Steam, Concordia, Crokinole
Location: Taastrup
Has thanked: 17 times
Been thanked: 72 times

Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Stony » Sun May 01, 2016 11:33 pm

Hvordan oplevede du Djengis Con?

Var der noget der fungerede rigtig godt?

Var der noget der måske kunne gøres bedre?

Hvordan oplevede folk løsningen omkring den "ekstra sovesal"? Er det en spiselig løsning for de højeste deltagere?

Kunne maden glide ned? Der var i år sparet lidt nogle steder. Det gik ud over morgenmaden og frokosten, og jeg satser på at der er en ny situation til næste år. Så lad os fokusere på aftensmaden.

Hvordan oplevede vegetarerne udvalget?

Jeg vil også selv bruge tråden til lidt feedback, som så måske kan være oplæg til diskussion, for jeg synes desværre at jeg er nødt til at give et par løftede pegefingre i år.

Der vil altid være forskel på hvor stor en indsats folk lægger, når de påtager sig arbejdsopgaver. Der er nogle der virkelig kører igennem og er effektive omkring det de påtager sig. Det sætter jeg naturligvis stor pris på. Tak for det. Der er andre der er knapt så effektive, og det kan der være mange årsager til, så jeg vil undlade at lægge så meget i det, og tænke det bedste, og formode at folk gør hvad de nu engang kan. Men der er desværre også enkelte gange, hvor jeg føler mig skuffet. Hvis man ikke passer den ene arbejdsopgave der er påtaget/udstukket, så bliver jeg ærgerlig. Der kan være forskellige årsager til at det sker. Heriblandt kan det ske at det man spiller trækker ud. Personligt ville jeg nok vælge modellen, hvor jeg informerer spilbordet noget i stil med "Om en halv time har jeg en opgave i køkkenet, så enten må vi sigte efter en slutning af spillet, eller også må jeg trække mig når vi kommer dertil." Jeg kan ikke forestille mig, at jeg ville blive siddende og spille videre, mens resten af holdet løfter opgaven. Det synes jeg er dårlig stil. Det hjælper en smule hvis man i stedet har vendt den med resten af holdet, og spurgt om det er okay at man bliver siddende, og har fået deres velsignelse. Alternativt ville jeg nok råbe ud i lokalet, at jeg har en arbejdsopgave om en halv time, og et spil jeg gerne vil spille færdig, så jeg efterlyser en der vil bytte arbejdsopgave. Hvis man er en smule på forkant med tingene, bør det være muligt at se nogle potentielle løsningsmuligheder. Jeg adresserede ikke det jeg observerede. Men jeg skrev det bag øret, og der blev uddelt et par mentale "gule kort". Hvis jeg senere bliver bekræftet i min observation, vil jeg ikke tøve med en henstilling. Den vil jeg naturligvis bestræbe mig på at give så roligt og konstruktivt som muligt. Jeg er bare allerhelst fri for at skulle lege politibetjent.

En anden (mindre) ting, er omkring spil i spisesalen. Jeg har forsøgt at diktere at spisesalens primære funktion er at være spisesal. Subsidiært fungerer den som spillerum. Men når der skal spises, så skal bordene helst være ryddet. Især søndag var blev det ikke helt tilfældet. Jeg ved ikke om jeg fremadrettet bare skal lade folk gå igang med maden, uanfægtet af om der stadig sidder folk og spiller? Jeg kan til dels acceptere det, hvis folk bare sidder ved et bord og spiller, men hvis der er rykket rundt for at samle dobbeltborde osv, så tænker jeg det bliver træls, og det er en medvirkende årsag til at jeg tænker det næppe vil være en gangbar løsning. Er det bare mig?

Endelig synes jeg der var et lidt stort frafald på den sidste dag. Vi var næsten halveret inden vi nåede til frokost. Slutter Con'en for sent? Skal frokost rykkes til kl. 12.00? 11.30? Skal der sluttes efter fælles morgenmad?

Skriv hvad I tænker/føler. Jeg er typen der ALTID prøver at kigge lidt bagud på et arrangement som dette, og overvejer om der er noget der bør justeres. Det er ikke fordi jeg tænker det var dårligt, men fordi jeg mener at selv om man gjorde noget godt, så bør man stadig overveje muligheden for hvordan man måske kan gøre det bedre. Når det er sagt, så ved jeg også, at der er en grænse for hvor mange områder man kan arbejde med at forbedre på samme tid, så der vil altid være nogle ting jeg samler op og andre jeg lader ligge. Så hvis du tænker der var noget feedback jeg ikke har fulgt op på, er det ikke nødvendigvis fordi jeg er uenig i feedbacken. Det kan sagtens være at jeg bare ikke har følt at det var blandt de vigtigste ting at få gjort noget ved, og det derfor ikke er kommet med på to-do listen.
Last edited by Stony on Mon May 02, 2016 7:08 am, edited 2 times in total.
Sidst spillet:
Image

User avatar
Stony
5000+ indlæg
5000+ indlæg
Posts: 8535
Joined: Thu Jun 22, 2006 11:40 am
Favoritspil: Gaia Project, Brass (begge versioner), Hansa Teutonica, Steam, Concordia, Crokinole
Location: Taastrup
Has thanked: 17 times
Been thanked: 72 times

Re: Djegis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Stony » Sun May 01, 2016 11:46 pm

Jeg gengiver i øvrigt lige den feedback seddel som jeg havde sat op. Den kan jo også fungere som udgangspunkt for en diskussion.

(Jeg udelader de punkter jeg selv har tilføjet. De var mest remindere til mig selv.)

Overdisponering af mad fredag
Køb gerne juice til morgenmad.
Større brugernavn på navneskilt
Timestamps på opgavefordelingssedlen
Mere dansk mad
Havregryn til morgenmad
Flere Cola Zero
Give besked hvis man aflyser et planlagt spil
Send besked til spejderne: Filt dutter på stolene
Sidst spillet:
Image

User avatar
Robert
1000+ indlæg
1000+ indlæg
Posts: 1577
Joined: Mon Apr 14, 2008 11:18 am
Location: Slangerup
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Djegis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Robert » Mon May 02, 2016 6:30 am

Jeg tror at den primære grund til de mange spil i "spisesalen" var de ret små borde i den anden spillestue. Og der er kun plads til ca 2 spil i det¨lokale der dublerer som soveområde.

Begrænset bordplads (og dårligt lys i det ene lokale) er nok de største svagheder ved den hytte.
Sidst spillet:Image
Min profil på BGG

User avatar
BlueSwan
1000+ indlæg
1000+ indlæg
Posts: 1005
Joined: Fri Feb 01, 2013 8:12 am
Favoritspil: Android: Netrunner, Dominion, Mage Knight Board Game, Nations, Skak, Twilight Struggle, det meste af Stefan Feld og de fleste halvtunge Eurogames med fokus på ressource management og optimering.
Location: Helsinge
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by BlueSwan » Mon May 02, 2016 8:06 am

Det var et fantastisk arrangement synes jeg. Det var mit første år på Djengis Con og jeg kommer 100% sikkert igen. :D

Jeg var MEGET glad for sovesalsarrangementet, da jeg er alt for høj til køjesengene. Fredag aften/nat stillede jeg en luftmadras ind bagerst i "sovesalen", som jeg sov på. Jeg pillede den IKKE ned igen lørdag morgen men lod den stå, da jeg tænkte at den nok ikke generede nogen. Hvis jeg tager fejl i denne vurdering vil jeg selvfølgelig pille den ned om morgenen næste gang.

Jeg kan godt se pointen omkring spil vs mad, men omvendt ville det være endnu mere ærgerligt at skulle stoppe et spil (der næsten er slut) grundet mad. Søndag var jeg en af dem der spillede Madeira. Vi startede faktisk allerede kl.8.30, men spillet er komplekst, så der var en lang regelforklaring. Vi var stort set færdige kl.13, men det havde godt nok været bittert at måtte afslutte et så langt spil 5-10 minutter før tid grundet mad - især da der alligevel var så få tilbage søndag at det næppe kan have generet mange.

Angående frafaldet søndag tror jeg at det er uundgåeligt og jeg tvivler på at det hjælper meget at flytte frokosten til kl.12 - hvilket så også giver mindre spilletid, hvilket især rammer de af os der kan lide tunge/lange spil. Jeg tænker også at selvom der var mange der forsvandt, så var vi stadig rigeligt til oprydningen. I forvejen gik vi rundt og var lidt i vejen for hinanden.

Maden har jeg intet at udsætte på. Jeg er på Djengis for at spille så meget som muligt, ikke for at få en kulinarisk oplevelse. :D

Generelt et fremragende arrangement!
Sidst spillet:
Image
Min musik: http://www.soundcloud.com/blueswan

User avatar
BlueSwan
1000+ indlæg
1000+ indlæg
Posts: 1005
Joined: Fri Feb 01, 2013 8:12 am
Favoritspil: Android: Netrunner, Dominion, Mage Knight Board Game, Nations, Skak, Twilight Struggle, det meste af Stefan Feld og de fleste halvtunge Eurogames med fokus på ressource management og optimering.
Location: Helsinge
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by BlueSwan » Mon May 02, 2016 8:13 am

Tænker iøvrigt roligt at du kan sætte prisen op - ikke fordi vi skal have mere luksus/kage/juice/whatever, det er jeg personligt fuldkommen ligeglad med - men mere fordi det er helt uholdbart hvis du ender i minus. Bare en 50'er mere per mand ville jo give ca. 2500kr mere i kassen. Kan ikke forestille mig at den 50'er mere ville afholde nogen fra at deltage.

Én sjov ting fra connen var spilauktionerne (ærgrer mig stadig lidt over at jeg ikke fik leveret et højere bud på La Granja og Arkwright søndag morgen, men jeg var optaget af Madeira indtil auktionen sluttede). Havde jeg været bevidst om denne feature havde jeg taget nogle spil med til salg. Måske skulle der officielt lægges op til at man kan tage spil med til auktionen for at udvide denne glimrende feature.
Sidst spillet:
Image
Min musik: http://www.soundcloud.com/blueswan

User avatar
Helle
5000+ indlæg
5000+ indlæg
Posts: 5492
Joined: Wed Apr 26, 2006 2:28 pm
Location: 2900 Hellerup
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Helle » Mon May 02, 2016 9:48 am

Min største udfordring i år var, at jeg ikke var der! Og endda i år - hvor der var mange, som jeg ikke har set før! Håber, at det bliver muligt næste år.
Du har sat prisen ned i år - op med den, så du ikke går i minus! Om du 'tjente' lidt penge på arrangementet, så tror jeg ikke, at nogen ville løfte et øjenbryn. Jeg ved godt, at du gemmer overskud fra år til år ... Men selv hvis du ikke gjorde ...
Jeg ville personligt foretrække, at den sluttede efter fælles morgenmad. Jeg har svært ved at sætte mig ned og spille, når jeg skal have pakket sammen ryddet op, ud af døren og skal hente barn på vej hjem. Andre elsker at kunne spille videre - og det er vel også ok?
De kommentarer, som du har fået på sedlen er virkelig 'små' ting. Men det er dejligt, at du evaluerer - synd hvis nogen ikke passer deres få opgaver. Jeg husker de første år, hvor du ikke fik spillet, fordi du stort set lavede alt arbejdet. Derefter blev opgaver indført - heldigvis. Efterfølgende har du endda indført kokke lørdag for at ingen skal gå glip af spildtid lørdag. En positiv udvikling, som mange nok er meget glade for.
Jeg er imponeret over, at du stadig arrangerer det hele selv - for 60 mennesker - uden hjælp, selvom vi er flere, der gerne træder til, hvis du får behov.

User avatar
Gunness
2500+ indlæg
2500+ indlæg
Posts: 4651
Joined: Wed Oct 18, 2006 11:26 am
Location: 2770
Has thanked: 103 times
Been thanked: 92 times

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Gunness » Mon May 02, 2016 10:43 am

Som almindelig deltager kan jeg jo kun sige, at 99% af tingene fungerede fint for mit vedkommende, og som Helle siger, er mange af tilbagemeldingerne jo småting. Pynt på lagkagen, om man vil. Den med "mere dansk mad" forstår jeg ikke helt, men fred med det. Jeg synes generelt, at spisningen var fornem og fint dækkede mit behov. Der er næppe nogen, der er gået sultne i seng. Rart, at der var masser af sunde ting.

Det er til gengæld rigtig trælst, når folk skipper den ene, begrænsede opgave de har - enten falder det tilbage på de andre på arbejdsholdet, eller på dig, Steen. Og ingen af delene er rimeligt. Du kommer jo selv med en masse udmærkede forslag til, hvordan det kan løses. Det burde ikke skyldes forglemmelser, så det er nok mere et spørgsmål om, at man har siddet midt i noget og tænkt "det går nok alligevel". Et af problemerne her er nok, at con'en i forhold til de første par år, hvor vi var noget færre (og det dermed var mere synligt hvis man ikke hjalp til), at vi nu er så mange, at det er blevet lettere at "putte sig" lidt. Men man kan jo kun opfordre til at give sit bidrag med.

Mht. spisning og spil er jeg helt enig i, at borde og lys i spisesalen bare er bedre end i det udpegede spillerum. Sidstnævnte er fint nok og ikke en grund til at fravælge stedet en anden gang - det andet er bare bedre. Desuden har jeg svært ved at koncentrere mig ved alt for megen larm, så det er kun rart, at spillene er fordelt i flere lokaler.

Jeg synes det er rart at nå et enkelt spil søndag formiddag, men selv hvis vi ikke havde haft børn, vi skulle hjem til, tror jeg ikke vi var blevet hængende så meget længere. Der er alskens andre kedsommelige opgaver, der skal løses når man kommer hjem - og så når jeg i alt fald personligt også et mætningspunkt efter 1½ døgn med intensiv spilleri.

P.S. Giver gerne en tyver, hvis spejderne samler ind til filtdutter :) Lyden af stole hen over gulvet var lige en tak under "negle på tavle".
Bestilt: Yedo, Project L, 7th Citadel, In Too Deep, Dead Reckoning, Kemet B&S, Excavation Earth, Rocketmen, Arkeis, Aeon Trespass, Sleeping Gods
Seneste: Black Sonata, Etherfields, Decrypto, Fort, Cartographers, Pax Pamir, Viscounts W.K.

APK
250+ indlæg
250+ indlæg
Posts: 327
Joined: Fri Feb 16, 2007 12:17 am
Location: Kbh Ø
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by APK » Mon May 02, 2016 11:00 am

Tusind tak til Steen og alle jer andre for en fremragende oplevelse!
Lige nu er jeg alt for høj over hvor fedt det var, til at komme i tanke om noget negativt! Skal nok vende tilbage, hvis noget dukker op - men jeg tvivler på at det sker... :-)

Selv den 4 timer lange ydmygelse i Madeira var en fornøjelse! :-)

Glæder mig til næste år!
/APK
Image

User avatar
Stony
5000+ indlæg
5000+ indlæg
Posts: 8535
Joined: Thu Jun 22, 2006 11:40 am
Favoritspil: Gaia Project, Brass (begge versioner), Hansa Teutonica, Steam, Concordia, Crokinole
Location: Taastrup
Has thanked: 17 times
Been thanked: 72 times

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Stony » Mon May 02, 2016 11:12 am

Gunness wrote:P.S. Giver gerne en tyver, hvis spejderne samler ind til filtdutter :) Lyden af stole hen over gulvet var lige en tak under "negle på tavle".
Lige den der har jeg i hvert fald skrevet på den seddel jeg afleverer tilbage til udlejer. Om der så er blevet gjort noget ved det til næste år må tiden vise.
Sidst spillet:
Image

User avatar
Gunness
2500+ indlæg
2500+ indlæg
Posts: 4651
Joined: Wed Oct 18, 2006 11:26 am
Location: 2770
Has thanked: 103 times
Been thanked: 92 times

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Gunness » Mon May 02, 2016 11:52 am

^ Jeg registrerede det så også ekstra meget fordi vi havde (et i øvrigt glimrende) soveværelse lige ved siden, med tynde vægge :)
Bestilt: Yedo, Project L, 7th Citadel, In Too Deep, Dead Reckoning, Kemet B&S, Excavation Earth, Rocketmen, Arkeis, Aeon Trespass, Sleeping Gods
Seneste: Black Sonata, Etherfields, Decrypto, Fort, Cartographers, Pax Pamir, Viscounts W.K.

Taibi
500+ indlæg
500+ indlæg
Posts: 834
Joined: Fri Dec 26, 2008 10:50 pm
Favoritspil: Det skifter hele tiden... :)
Location: Ebeltoft
Has thanked: 18 times
Been thanked: 8 times

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Taibi » Mon May 02, 2016 12:16 pm

Stony wrote:
Gunness wrote:P.S. Giver gerne en tyver, hvis spejderne samler ind til filtdutter :) Lyden af stole hen over gulvet var lige en tak under "negle på tavle".
Lige den der har jeg i hvert fald skrevet på den seddel jeg afleverer tilbage til udlejer. Om der så er blevet gjort noget ved det til næste år må tiden vise.
Vi skrev det på og netop på baggrund af det som Gunness skriver. Det ville helt klart sænke støjniveauet, især ved spisetid.

Så må vi håbe udlejer lytter til rådet. :)
Sidst spillet:
Image

Min profil på BGG

User avatar
Stony
5000+ indlæg
5000+ indlæg
Posts: 8535
Joined: Thu Jun 22, 2006 11:40 am
Favoritspil: Gaia Project, Brass (begge versioner), Hansa Teutonica, Steam, Concordia, Crokinole
Location: Taastrup
Has thanked: 17 times
Been thanked: 72 times

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Stony » Mon May 02, 2016 9:33 pm

Jeg kan hermed konstatere at en Djengis Con deltager i gennemsnit indtager:

2 øl
4 sodavand - Heraf godt og vel halvdelen Coca Cola
0,3 frugt
0,35 chokoladebar (og der var udsolgt, så det er nok i underkanten.)
0,6 pose slik (Næsten udsolgt. Med et bredere udvalg vil tallet nok være lidt højere)

Tallene er mest for min egen skyld, så jeg kan lave mig en "indkøbsnøgle", som jeg kan gange op med antallet af deltagere et givent år, og så vide hvor meget jeg sådan cirka skal købe ind.
Sidst spillet:
Image

User avatar
Larsine
2500+ indlæg
2500+ indlæg
Posts: 3327
Joined: Tue Aug 14, 2007 5:45 pm
Location: Sorø
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Larsine » Tue May 03, 2016 9:54 am

Stony wrote:Hvordan oplevede du Djengis Con?
Det var ligesom at være på besøg hos nogle gode venner. Ingen forventninger ud over at jeg tager min del af opgaverne, og ellers sørger for at have det hyggeligt. Og det lykkedes.
Var der noget der fungerede rigtig godt?
Det kommer an på definitionen af "rigtig godt". Det meste fungerede som forventet, og det er godt nok for mig.
Var der noget der måske kunne gøres bedre?
Jeg tror det meste er nævnt.
Kunne maden glide ned? Der var i år sparet lidt nogle steder. Det gik ud over morgenmaden og frokosten, og jeg satser på at der er en ny situation til næste år. Så lad os fokusere på aftensmaden.
Aftensmaden var helt fin for mig. Specielt lørdag hvor der var to muligheder, så man kunne undgå det man evt. ikke bryder sig om.
Der vil altid være forskel på hvor stor en indsats folk lægger, når de påtager sig arbejdsopgaver. Der er nogle der virkelig kører igennem og er effektive omkring det de påtager sig. Det sætter jeg naturligvis stor pris på. Tak for det. Der er andre der er knapt så effektive, og det kan der være mange årsager til, så jeg vil undlade at lægge så meget i det, og tænke det bedste, og formode at folk gør hvad de nu engang kan. Men der er desværre også enkelte gange, hvor jeg føler mig skuffet. Hvis man ikke passer den ene arbejdsopgave der er påtaget/udstukket, så bliver jeg ærgerlig.
Det kan jeg godt forstå, men desværre tror jeg ikke en offentlig skideballe her betyder noget. Jeg har på andre lignende arrangementer oplevet tilsvarende, og med mindre vedkommende konfronteres direkte med det, så opdager de det som regel slet ikke.

Så mit råd er at man skal være mere konkret og sige det direkte til dem det drejer sig om.
En anden (mindre) ting, er omkring spil i spisesalen. Jeg har forsøgt at diktere at spisesalens primære funktion er at være spisesal. Subsidiært fungerer den som spillerum. Men når der skal spises, så skal bordene helst være ryddet. Især søndag var blev det ikke helt tilfældet.
Jeg har svært ved at se hvorfor søndag var specielt. Vi var forholdsvis få tilbage, så der var masser af plads til at spise ved, men selvfølgelig skal man kunne spise, og jeg oplevede heller ikke at det var et problem de to andre dage.
Jeg ved ikke om jeg fremadrettet bare skal lade folk gå igang med maden, uanfægtet af om der stadig sidder folk og spiller? Jeg kan til dels acceptere det, hvis folk bare sidder ved et bord og spiller, men hvis der er rykket rundt for at samle dobbeltborde osv, så tænker jeg det bliver træls, og det er en medvirkende årsag til at jeg tænker det næppe vil være en gangbar løsning. Er det bare mig?
Selvfølgelig skal der være plads til at spise, og det må spillene rykke for.
Endelig synes jeg der var et lidt stort frafald på den sidste dag. Vi var næsten halveret inden vi nåede til frokost. Slutter Con'en for sent? Skal frokost rykkes til kl. 12.00? 11.30? Skal der sluttes efter fælles morgenmad?
Hvis connen slutter efter morgenmad, så tror jeg bare jeg smutter lørdag nat når jeg er færdig med at spille. Det vil betyde at jeg kan komme hjem og sove i min egen seng, og sove så længe jeg har lyst til. Og jeg tror ikke jeg vil være den eneste med den idé, og det vil være skidt for connen.

Faktisk synes jeg at den skal slutte senere. Jo kortere søndagen bliver, jo mindre er incitamentet til at blive der.

Og sæt så altid prisen kr. 50 højere end det du budgettere med at skulle bruge. Hvis du laver et overskud, så smide dem i en kuvert til uforudsete udgifter til næste år, eller året efter, eller... Det skal altså ikke være din økonomi der hænger på et arrangement som dette.

Men mest af alt: Tusind tak for igen at arrangere Djengis Con. Vi ses til næste år.

User avatar
Maibritt
100+ indlæg
100+ indlæg
Posts: 220
Joined: Fri Nov 30, 2007 1:34 am
Location: Amager
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by Maibritt » Tue May 03, 2016 10:46 am

Først og fremmest tusind tak til alle for en hyggelig weekend med godt selskab og masser af gode spil :) Og selvfølgelig ikke mindst en stort tak til dig Steen. Det er rigtig kedeligt, at du ender med underskud, så jeg kan kun tilslutte mig de øvrige kommentarer om at sætte prisen op.

Og så lidt feedback:

Maden var helt fin for mig. Det er jo nok nærmest en umulig opgave at stille alle 50 mennesker helt tilfredse mht menu, men så længe, der bliver taget hensyn til vegetarer og evt. allergier, tænker jeg at de fleste kan leve med det. Personligt synes jeg bare det er fantastisk at jeg stort set kan slipper for at madlavning mm en hel weekend :D. Og som der vist tidligere er nævnt, er det jo primært brætspil vi kommer for.
jeg synes dog at det er en god idé (som det har været de sidste par år), at vi har nogen udefra til at stå for aftensmaden lørdag (enten madmor eller mad udefra), så der ikke er nogen, der skal bruge en masse tid i køkkenet lørdag eftermiddag.

Mht spil i spisesalen: jeg var der ikke til frokost søndag, men resten af weekenden oplevede jeg ikke problemer med at folk spillede, når der skulle spises. Så længe, der er plads til, at folk kan spise, tænker jeg ikke, at det er et problem, hvis der er et enkelt (eller to) spil i gang samtidig med maden. Spisesalen er et glimrende sted mht plads og lys til at spille, så det ville være ærgerligt, ikke også at kunne bruge den til det. For øvrigt hjalp det gevaldigt på lysforholdende i pejsestuen, at der var nogle, der havde taget lamper med :D.

Sluttidspunkt søndag: Det lyder til, at der er delte meninger om, hvornår man skal slutte søndag. Jeg synes det ville være kedeligt, hvis der slet ikke er mulighed for brætspil søndag. Jeg nåede et enkelt spil, men blev nødt til at tage afsted før frokosten pga børneafhentning m.m. Og sådan er der jo tilsyneladende en del, der har det. Det er selvfølgelig heller ikke optimalt, hvis nogle få kommer til at hænge på en masse oprydning til sidst søndag og føler at vi andre bare er smuttet fra arbejdet. Synes dem, der var tilbage søndag, at det var et problem?
Kunne man evt. på forhånd melde ud, om man bliver til det sidste søndag? og hvis det drejer sig om få mennesker, der kommer til at stå med en stor opgave, kunne de personer måske slippe for øvrige opgaver i weekenden? Personligt tager jeg gerne en ekstra arbejdstjans i stedet for i løbet af weekenden, hvis der er behov for det.

User avatar
BlueSwan
1000+ indlæg
1000+ indlæg
Posts: 1005
Joined: Fri Feb 01, 2013 8:12 am
Favoritspil: Android: Netrunner, Dominion, Mage Knight Board Game, Nations, Skak, Twilight Struggle, det meste af Stefan Feld og de fleste halvtunge Eurogames med fokus på ressource management og optimering.
Location: Helsinge
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Post by BlueSwan » Tue May 03, 2016 10:49 am

Larsine wrote: Hvis connen slutter efter morgenmad, så tror jeg bare jeg smutter lørdag nat når jeg er færdig med at spille. Det vil betyde at jeg kan komme hjem og sove i min egen seng, og sove så længe jeg har lyst til. Og jeg tror ikke jeg vil være den eneste med den idé, og det vil være skidt for connen.

Faktisk synes jeg at den skal slutte senere. Jo kortere søndagen bliver, jo mindre er incitamentet til at blive der.

Og sæt så altid prisen kr. 50 højere end det du budgettere med at skulle bruge. Hvis du laver et overskud, så smide dem i en kuvert til uforudsete udgifter til næste år, eller året efter, eller... Det skal altså ikke være din økonomi der hænger på et arrangement som dette.
Jeg er meget enig i de pointer der fremkommer her!
Sidst spillet:
Image
Min musik: http://www.soundcloud.com/blueswan

Post Reply