Search found 12 matches

by Joan
Sat Jul 25, 2009 2:47 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Spillegruppe Kbh., Storkbh., Nordsjælland
Replies: 0
Views: 1607

Spillegruppe Kbh., Storkbh., Nordsjælland

Jeg leder stadig efter en spillegruppe. Jeg har en veninde + en bekendt, der godt vil danne en brætspillegruppe, men vi vil gerne have 1-2 mere med, så kan være nogenlunde sikre på et godt deltagerantal hver gang. Tanken er at finde frem til en eller to faste dage om måneden, hvor vi mødes (enten hos mig eller på skift i gruppen) og spiller forskellige spil. Jeg har selv en del "selskabsspil" som BezzerWizzer, Risk, På sporet af ordet, Cranium m.fl., men vil meget gerne spille andre spil og sætte mig ind i nye.
Vi er i alderen 44-56 år, og jeg lægger gerne hus og kaffe/te/cola til *s*; rygning tilladt.
by Joan
Wed Feb 18, 2009 7:21 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Februar 2009
Replies: 63
Views: 25081

Re: Hvad har du spillet i dag? Februar 2009

Har spillet Backgammon på nettet :D
by Joan
Wed Feb 18, 2009 7:13 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Spilleklub i Storkøbenhavn
Replies: 16
Views: 8956

Re: Spilleklub i Storkøbenhavn

Æv.....ingen henvendelser i min postkasse. Er der ingen, der har lyst til at danne en spillegruppe i Storkøbenhavn?
by Joan
Sun Jan 11, 2009 6:32 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Davs
Replies: 6
Views: 4150

Re: Davs

Tak til alle for jeres gode råd og oplysninger. Jeg ville skrive tak her, men kom så til at oprette en helt ny tråd :? men nu har jeg da lært at respondere korrekt.
by Joan
Sun Jan 11, 2009 6:25 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Tak...!
Replies: 2
Views: 2141

Re: Tak...!

Du har helt ret! :D

Jeg ville have skrevet i den anden tråd, men kom så til at oprette en ny tråd. Jeg skal vist lige have det lært - føler mig stadig noget grøn :mrgreen:
by Joan
Sat Jan 10, 2009 2:36 pm
Forum: Forslag, ris og ros
Topic: Søgning
Replies: 2
Views: 5133

Søgning

Jeg kan se, der findes en liste over tilmeldte brugere, men findes der en søgefunktion, så man evt. kan søge efter medlemmer ud fra kriterier som fx. bopæl, alder eller andet?
by Joan
Sat Jan 10, 2009 2:34 pm
Forum: Forslag, ris og ros
Topic: Navn på dette forum
Replies: 1
Views: 4511

Navn på dette forum

*He he...* Ja, nu véd jeg godt, jeg er ret grøn i dette forum, men da jeg fandt frem til denne gruppe, undrede det mig, at den hedder GermanGames.dk
Umiddelbart synes jeg, det er vanskeligt at se logikken i navnet (men ok, det står måske forklaret i introduktionsafsnittet og formål?.....det vil jeg lige prøve at se).
Så vidt jeg kan se, er hverken medlemmerne eller spillene herinde udelukkende tyske, og al kommunikation foregår da heldigvis på dansk (mit tysk er noget rustent :wink: ) og i det hele taget synes jeg, det ville være mere logisk, at forummet hed noget i retning af Dansk Brætspilforum eller noget helt andet, der i højere grad dækker indholdet og konceptet for dette forum.
Ja, det er altså ikke fordi, jeg skal spille supersmart eller kritisere en veletableret gruppe eller noget i den stil, men navnet undrer mig altså lidt.
Er der overvejelser i gang om et evt. navneskift?
by Joan
Sat Jan 10, 2009 2:11 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Spilleklub i Storkøbenhavn
Replies: 16
Views: 8956

Re: Spilleklub i Storkøbenhavn

Mik wrote:Hej Joan,
næste spildag i Consim er faktisk på søndag (den 11. januar) kl. 11 i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby (Toftegårds Plads), 3. sal.

Vi plejer normalt at mødes den 1. søndag i måneden, men forskudt i denne måned pga. nytårslukning.

Øj....tak for tippet. Jeg kan desværre nok ikke nå det den 11/1, men forhåbentlig en anden søndag.
by Joan
Sat Jan 10, 2009 2:08 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Spilleklub i Storkøbenhavn
Replies: 16
Views: 8956

Re: Spilleklub i Storkøbenhavn

qute wrote:Her skete det igen at en tråd løber løbsk med insider jokes :roll:
Det generer ikke mig og vil også gerne sige til Joan at hun ikke skal føle sig skræmt.

Jeg synes det er fedt folk her er så venlige og hyggelige :D


Det generer altså heller ikke mig :D
by Joan
Sat Jan 10, 2009 2:01 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Tak...!
Replies: 2
Views: 2141

Tak...!

Jamen tusinde tak for jeres gode respons! Jeg er glad for at høre, at medlemmerne herinde er fra mange aldersklasser, og også at der findes mange spillegrupper.
Consim er helt nyt for mig, men det kan jeg godt se vil være en mulighed.
Det er korrekt, at jeg indtil nu nok primært har spillet spil i "selskabsgenren", som én bemærker, og det er nok fordi, det bare har været sådan. Men jeg vil meget gerne lære nye voksenspil at kende. Skal bare lige lære dem, men det gør man jo først og fremmest ved at spille dem. :D
by Joan
Wed Jan 07, 2009 9:58 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Davs
Replies: 6
Views: 4150

Davs

Så vil jeg da også introducere mig selv. Efter at have læst adskillige introduktioner har jeg en skummel fornemmelse af, at jeg er alderspræsident eller noget i den retning i dette forum :D Det er en helt ny fornemmelse, da jeg i andre sammenhænge altid hører til de yngste: Èn af de yngste på arbejdet, yngst blandt mine søskende, yngst i vennekredsen, næstyngst i den vinklub, jeg er medlem af og også næstyngst i den opgang, jeg bor i 8)
Men bortset fra det, så har jeg en lang universitetsuddannelse bag mig (Statskundskab og et humanistisk fag), og jeg arbejder som inspektor på et HF. Fedt job, som jeg er virkelig glad for, men hvor der er perioder, hvor jeg pisker rundt for at nå alt det, jeg skal.
Jeg har altid været glad for brætspil. Det startede med de klassiske: Matador, Ludo, Kalaha, Backgammon m.fl. På universitetet var vi nogle stykker, der spillede "Fredagsspil" , og da RISK kom på banen, blev jeg medlem af en fast gruppe, der mødtes 1 gang om ugen. Det varede dog ikke ved, men jeg bevarede kontakten til gamle studiekammerater, og vi var i 10 år en gruppe, der mødtes jævnligt til mange slags brætspil. Superhyggeligt og sjovt. Desværre spredtes vi for nogle år siden....skilsmisser, flytninger, dødsfald....de ting, der jo også sker i livet, og i dag har vi kun kontakt via mails og telefon.
Selvom jeg har flere interesser og derfor ser en del mennesker i ret forskellige fora, ja så er det aldrig rigtig lykkedes at finde en fast spillegruppe igen :( og det er ærgerligt, for det kunne jeg virkelig godt tænke mig. Jeg kender dog én, der har ønske om at deltage i en spillegruppe.
Jeg kan lide spil som Bezzerwizzer, Cranium, På sporet af ordet, RISK, Backgammon og flere andre, og jeg er frisk på at prøve nye og gerne helt anderledes spil. Jeg tror, der ligger en hel verden af spil, jeg ikke kender til, men som jeg gerne stifte bekendtskab med.
Mit håb er at finde spilleglade mennesker (i alderen ca. 40-55 år), der også har lyst til at danne en spillegruppe, der mødes privat på fast basis ca. 1-2 gange om måneden. Hos mig er der ikke rygeforbud :D Hvis du har lyst til en sådan spillegruppe, så smid glad en hilsen i min mail.
by Joan
Wed Jan 07, 2009 9:17 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Spilleklub i Storkøbenhavn
Replies: 16
Views: 8956

Spilleklub i Storkøbenhavn

Hejsa....er helt ny på siden, men håber på at finde nogle m/k'er, der har lyst til at danne en brætspilsgruppe. Jeg forestiller mig, at du/I er i alderen ca. 40-55 og bor i Storkøbenhavn eller i nærheden af Storkøbenhavn :D . Jeg kunne tænke mig, at vi fandt frem til nogle faste spilledage 1-2 gange månedligt (fx 1. søndag og 3. torsdag i måneden eller i den stil), som det nu passer os bedst, og at vi mødes privat til brætspil med hyggesnak. Jeg kan lide mange spil, og jeg vil gerne lære flere spil at kende. Jeg er medium ryger.