Search found 1 match

by NCP
Mon Nov 05, 2007 10:17 am
Forum: Introduktion til dette forum
Topic: Hvem er du?
Replies: 257
Views: 182880

JA så er der endnu en nyankommen til dette forum.
Efter jeg har læst introduktionerne igennem (Puha! Det tog sgu lidt tid!) må jeg hellere også præsentere mig selv.

Jeg blev født i 85, og studerer nu på DTU på Matematik og Tekonologi-linien. Siden jeg var en lille bebs har jeg altid spillet alskins former for brætspil, kortspil og rollespil.
Da jeg var barn stod den hovedsagligt på skak, matador, stratego, kalaha, m:tg (som jeg godt nok ikke fattede en skid af før jeg fik en kæreste i 2001 der kunne lære mig reglerne), ludo osv osv.

Efterhånden som jeg er blevet ældre er min spilentusiasme groet. Jeg begyndte dog først min spilsamlig sådan 'rigtigt' da jeg købte Munchkin Fu. Efter den dag har jeg været helt vild med spil der er lidt anderledes en f. eks. Trivial Pursuit, Ludo og andre 'almindelige' spil (faktisk skal det lige nævnes at jeg hader TP, desværre kender jeg ret mange der er vild med det. Heldigvis har jeg fået introduceret nogle af dem til Settlers (deribland min kæreste), hvilket har elimineret TP-aftnerne :) ).

Jeg har ikke en helt vild fantastisk stor spilsamling, men håber på at få udvidet den.
Jeg kan lige alle former for spil (læs: HADER TP), uanset om der skal held, strategi eller andet til for at spille det. Jeg kan næsten lokkes til at spille hvad som helst (læs: JEG HADER VIRKELIG TP).

Niels-Christian