Search found 124 matches

by Da Senzai
Sat Dec 28, 2019 12:10 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? December 2019
Replies: 31
Views: 17648

Re: Hvad har du spillet i dag? December 2019

Jeg spiller stadig Street Masters og er vild med det.

Min eneste anke er, at spillet simpelthen en er alt for let. Især, hvis jeg spiller det Solo. I Solo har boss'en ikke særligt meget HP. Samtidigt, så er jeg kun en spiller, så jeg har ikke actions nok til at bekymre mig om Stage decket og det er heller ikke nødvendigt.

I et solo spil, vil jeg derfor næsten altid bruge 1-3 ture på at bygge min character op og derefter løbe over til bossen og fyre alle mine stærkeste angreb af og så dør han.

På tværs af spillercounts har vi en win-rate på lidt over 90%. Det ikke fordi, at vi er specielt gode gamere. Street Masters er bare ikke sværere. Designerne har vist også udtalt, at de har skudt efter, at man vinder 70% af spillene. Det er jo overhalvdelen! Det virker ret højt for et samarbejdsspil.

Jeg synes, at Street Masters er klart sjovest, når man er 2-3 personer, da der ved det antal er mere 'spil' i spillet. Bossen har mere HP og mindre tilbøjelig til at blive 'One-shottet' og baneeffekterne bliver lige pludseligt relevante.

Vi sørger også altid for at trække en Rival per spiller. Det gør spillet sjovere for os. Og lidt sværere, men ikke meget. Tilgengæld er der så fuld fart på fra start.

På trods af spillet er nemt at vinde, så formår det at gøre noget designmæssigt, jeg er ret imponeret over.

I de fleste multiplayer spil-sessioner, bliver der dannet et ark.

Ca. En tredje-del til halvt inde i spillet, virker det fuldstændigt håbløst at vinde. Der er fjender over det hele, en spiller har været for kæphøj (typisk mig) og er nu lav på livpoint og der er måske en håndlanger eller to, der har samlet sig alt for mange defence-tokens.. men så sker det. En af spillerne får fyret en rigtig god kombination af kort og actions af, der giver hende, hvad der ligner århundredes bedste tur og får derved lavet årets comeback og det føles så Awesome og er med til at give spillet et stærkt cinematisk feel.

Det er godt klaret, at det 'ark' og den følelse af 'vi klarer den aldrig, men så er der lige en spiller, der giver den hele armen og har årets sejeste tur og så klarer vi den alligevel' er med næsten, hver gang, der bliver spillet Multiplayer Street Masters.
by Da Senzai
Fri Nov 08, 2019 2:17 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: K: Street Masters Redemption Pack I og II
Replies: 0
Views: 4211

K: Street Masters Redemption Pack I og II

Hej! :D

Jeg søger Redemption Pack I og II til Street Masters :D

Håber nogle vil af med Deres ^^
by Da Senzai
Sun Nov 03, 2019 11:29 am
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2019
Replies: 26
Views: 15019

Re: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2019

Fik taget et enkelt spil, da jeg Kom hjem fra Work i går! Jeg gider ellers ikke spille Solo, men det er simpelthen alt for fedt det her!

Spillet er godt, men samtidigt er utroligt, hvor meget temaet kan gøre for mig :mrgreen:

Jeg skulle lige prøve Brandon og han er for vild! Det er Megan også. Og Gabriel. Det er dejligt, at jeg synes indtil videre, at alle Jeg har set i action er for vilde.

Det er lige mig det her spil! Det er langt tid siden, jeg har lavet et køb, jeg er så glad for som det her, lol :D

Årets spil! :mrgreen:

Image
by Da Senzai
Fri Nov 01, 2019 6:25 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Månedens spiloplevelse oktober 2019
Replies: 7
Views: 5131

Re: Månedens spiloplevelse oktober 2019

Street Masters ! ,selvom, jeg kun har prøvet det tre gange!

Det er et nemmere spil at spille end Sentinels, da teksten på kortene er simplere og upkeep nemmere, da der slet ikke er ligeså mange modifiers. Alt 'rodet' fra Sentinels er blevet erstattet af et bræt og figurer, man rykker rundt med.

Jeg elsker, Eeelsker temaet. Jeg er vild med Fighting Games, Kampsportsfilm, Actionfilm a la Jean Claude van Damme og så videre.

Alene det, at man kan lave flyvespark og en af figurerne har et one-inch-punch, hvor han slår en figur tre felter, så den flyver ind i de andre og giver skade er nok til at give mig tårer i øjnene over, hvor awesome det. Men jeg er også nem at imponere, lol.

Miniaturerne i spillet sucks. De fleste anmeldelser siger, at de er gode, flotte og detaljerede, men jeg synes, at de er lidt weak. De er små og virker skrøbelige. Street Masters er det spil, jeg har med de dårligste figurer. De fungerer dog stadig, men lidt fesne.

Jeg synes også, at der er en god portion content i grundspillet alene. 6 kæmpere og 8 forskellige baner, der alle kan spilles flere gange.

Alt i alt er det AweSome :D
by Da Senzai
Wed Oct 30, 2019 1:19 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2019
Replies: 26
Views: 15019

Re: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2019

Jeg har spillet Street Masters en enkelt gang.

Præcis ligesom Power Rangers Heroes of the Grid, så er Street Masters altså 'bare' en bedre version af Sentinels of the Multiverse.

Jeg begynder lidt at mistænke Sentinels for at være et dårligt spil, selvom, jeg synes, at det tematisk er uendeligt sejt :)

Sentinels var et af mine første spil. Nok derfor, at jeg i starten synes det var godt. Jeg elsker jo kortspil og superhelte.
by Da Senzai
Thu Oct 24, 2019 9:32 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2019
Replies: 26
Views: 15019

Re: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2019

Det lykkedes mig at prøve et enkelt spil Brutality.

Jeg kan tydeligt se, hvad designeren gik efter og det skal han have point for. Brutality er en slugfest med masser af action. For mig leder spillet mine tanker hen på, når jeg som barn legede med action figurer og de slåssede mod hinanden med sværd, ild og pigge man kan ryge ned i.

Normalt forstår jeg ikke folk, der afskriver spil på grund af dårlige regelbøger.

Men her i Brutality er ikke bare regelbogen mangelfuld, men wordingen på selve kortene, man bruger er både dårlig og upræcis. Og det er åbenbart der, min personlige grænse går. Jeg føler, at det bliver en tom sejr eller nederlag, når spillerne er uenige eller i tvivl om, hvordan et kort virker.

Derudover synes ham, jeg spillede med, at spillet var dårligt balanceret, da nogle kort tydeligtvis er stærkere end andre. Jeg synes dog, at det er for tidligt at sige noget om Balancen.

Jeg kan godt se, hvorfor, at det her spil er sjovt. Ideen er god og der er en barnlig form for glæde i det og jeg synes faktisk, at det er et sødt spil på en måde. Det føles som et kærlighedsprojekt, Men spillet er simpelthen for dårligt skrevet til, at jeg synes, at det er sjovt.
by Da Senzai
Mon Sep 09, 2019 10:55 am
Forum: Voksenspil
Topic: Månedens spiloplevelse august 2019
Replies: 6
Views: 5238

Re: Månedens spiloplevelse august 2019

Jeg har fundet et samarbejdsspil, hvor jeg ikke er ved at dø af kedsomhed, når jeg spiller det!

Spillet hedder Power Rangers: Heroes of the Grid og trækker sin inspiration fra hele Power Rangers Universet. Det betyder, at der er karakterer fra blandt andet de Originale Mighty Morphing, fra det underholdende HyperForce og fra Boom Studios ganske solide tegneserie.

Præmisset er simpelt. Byen Angel Grove er under angreb af farlige monstre, der er stålsatte på at overtage jorden på for deres onde hersker.

Angel Grove består af fire bydele eller felter om man vil. Et spil Power Rangers tager typisk 4-5 runder og i starten af hver runde spawner der monstre på disse felter. Når der er nok monstre på et felt, bliver feltet 'panicked' og, hvis samtlige felter er panicked på samme tid, har menneskeheden tabt og de onde vundet!

Det er derfor op til spillerne at holde monstrene nede og sørge for, at Angel Grove ikke bliver løbet over ende!

Hver spiller vælger en Power Ranger, der hver især kommer med en særlig evne og en unik bunke bestående af ti kort til den Ranger.

Disse kort repræsenterer angreb som Flyvespark, Øksehug, Laserpistoler eller særlige manøvre som Rangerne besidder og kan bruge til at dele øretæver ud.

Men ikke nok med det, så repræsenterer dine ti kort også dine livspoint eller rettere din energi fra Morphin-Grid'et, hvis vi skal respektere Power Rangers-loren.

Så selvom det kan være fristende at lave cirkel-spark i et væk og dele knyttere ud hele dagen, så er man nogle gange nødt til at holde lidt igen og finde en balance mellem at levere håndmadder og ikke løbe tør for energi/kort. Bliver en Ranger ramt af et monster mister man kort og har man ingen kort tilbage i sin bunke er man færdig.

Er det ved at gå helt galt er det muligt for en Ranger at tage tilbage til hovedkvarteret og få sine brugte kort tilbage, men det koster dyrebare action-point.

Heroes of the Grid kommer med en masse seje figurer, men egentligt er det et kortspil.

Af de spil, jeg har prøvet, kan det bedst sammenlignes med Sentinels of the Multiverse, så jeg vil drage en del paralleller dertil. Begge er kortspil og i begge spil bliver fjenden repræsenteret ved kort, der ligger på bordet og skal besejres ved at bringe deres hp ned på nul.

Jeg synes, at sentinels er et awesome spil, der er meget stærkt tematisk og formår at få mig til at føle mig som en superhelt.

Det kedelige ved Sentinels er, at der til tider er meget downtime og hver runde er, der hvad, der kan føles som en endeløs række af kort, der skal læses og aktiveres, før, at du som spiller får lov til at tage din tur. Sentinels føles ofte mere som arbejde end som sjov.

Heroes of the Grid er en langt hurtigere og mere strømlinet affære. Jeg vil være så fræk, at sige, at Heroes of the Grid er Sentinels, hvis Sentinels var sjovt at spille.

Strukturen i kampene er således, at det første af Monsterets kort aktiverer, herefter er det spillernes tur, så er det monsterets andet kort, så er det spillernes tur, så er det monsterets tredjie kort og så spillernes tur osv.

Det gør kampene hurtigere, mere frem og tilbage og tempofyldte, så man ikke skal sidde og vente på, at man får sin tur.

Nu vi taler ture. I Heroes of the Grid er der ikke en fastlås rækkefølge spillerne er tvunget til at tage deres tur. Det er ganske enkelt ham eller hende, der råber hurtigst og højest, der tager sin tur først. Det er fedt af to årsager. Et, hvis man synes, at folk er for langsomme, så kan man råbe Yolo! Og rykke sin Ranger eller spille sit kort. Alternativt giver det mulighed for planlægge rækkefølgen og få mest ud af sine træk ved at koordinere med resten af holdet.


Image
- To spillere med to Rangers hver.

De forskellige Rangere er alle forskellige og spiller som man vil forvente, hvis man har set tv-serien. Billy er en defensiv-orienteret figur, der kan manipulere med toppen af sit deck. Jason, den røde ranger, er lederen, så han kan buffe de andre Rangere og re-rolle deres Terninger og Trini er hurtig og præcis, så hun kan spille flere kort ad gangen og har angreb, hvor hun rammer direkte uden at slå med terninger.

Hvert Ranger deck består kun af ti kort og det synes jeg er fedt. Det betyder nemlig, at man spiller hele figureren og ikke kun den ende af decket man trækker, som ofte er tilfældet i de fleste andre kortspil. Det giver også spillet et Fighting Game agtigt-vibe, når jeg føler, at jeg har adgang til alle figurens angreb, men det er måske bare mig.

Pacingen i spillet er god og spillet bliver ikke ved for længe. Et problem jeg ofte har i andre Coops. I første runde af Heroes of the Grid møder du kun fodsoldater. Perfekt, så spillerne nemt og sikkert kan lære, hvordan spillets systemer virker. I både runde to og tre spawner, der et monster og lige efter i fjerde runde kommer Bossen og så er det pretty much at besejre hende eller jorden færdig.

Jeg har slet ikke nævnt det, men jeg synes, at det er alt, alt for sjovt, at man under spillet låser op for Zords - det er Power Rangernes kæmperobotter. Disse Zords giver holdet ekstra evner, der hjælper med at besejre ondskaben.

Jeg kan ikke finde en eneste ting ved spillet, jeg ikke kan lide. Det er sjovt, det er Power Rangers. Det er action packed og Tempofyldt. Det går hurtigt og man er hele tiden involveret i spillet, da der ingen turn-order er og man kun aktiverer et fjendekort af gangen. Rangerne er forskellige og det er sjovt at finde små komboer og tricks imellem dem, så man føler sig som et rigtigt Power Rangers hold.
by Da Senzai
Thu May 23, 2019 8:34 pm
Forum: Ugens tema
Topic: Sleeves og uspillede spil
Replies: 3
Views: 4802

Re: Sleeves og uspillede spil

Jeg har solgt en del spil med Sleeves. Jeg er miljøskadet af Magic, så jeg sleever alt!

Jeg har solgt spil med Sleeves, som ikke var spillet eller kun spillet få gange. Hvis det ikke var de gode lommer fra Ultra Pro, så har jeg ladet dem sidde på. Har ikke orket at skulle sidde og tage kortene ud ad lommerne igen!

Solgte også Eldricth Horror med samtlige expansions! Det var mange, mange, mange sleeves. Skulle jeg sidde og pille dem af, så ville det koste ekstra! Eldritch Horror har vi dog spillet mange gange, så der havde vi fået mine moneys worth inden, jeg solgte dem, men still! :D
Michael_Olsen wrote: Thu Jan 31, 2019 4:40 pm Så jeg tænker det er lidt det samme: Man ser et spil der ser godt ud, man køber det og sleever det i håbet om at spille, men så sker det bare aldrig.
Sandhed. Lige der.
by Da Senzai
Thu May 23, 2019 8:19 pm
Forum: Ugens tema
Topic: Top 10
Replies: 16
Views: 15454

Re: Top 10

1. Smash Up - Det er nemt at spille og har nærmest uendeligt replay-value.
2. Cthulhu Wars - AweSome spil, hvor jeg virkeligt føler, at hvert eneste træk har betydning
3. BattleCon - Det bedste spil, jeg aldrig spiller. Som gammel hardcore konsol-figthing gamer elsker, jeg så meget ved det her. Føler dog at det er lidt hårdt at spille, da det (ihvertfald for os) kræver en del brainpower.
4. Summoner Wars - Jeg kan godt lide det!
5. Guardians - Ren og skær sjovt og actionfyldt spil! Solid titel, der dog godt kunne bruge en eller to udvidelser mere for at være rigtigt fedt og mange-doble spillets levetid. Blev desværre canclet fornyligt. Det er jeg ret ked af.
6. Pixel Tactics - Hjernedødt meget spil i en lille pakke. Massere af muligheder og man sidder aldrig med et kort, man synes er dårligt.
7. Animal Upon Animal - Det har jeg haft meget sjovt med.
8. Camel Up - Har hygget mig et par gange med spillet i non-gamer kredse. Derfor er det på.
9. Ashes: Rise of the Phoenixborn -
10. Wildlands - Ligesom med Camel Up, har jeg spillet det med non-gamere, jeg holder af, hvor vi har hygget os meget. Så er på listen på grund af en god oplevelse. Spillet er også fedt!
by Da Senzai
Tue Jan 15, 2019 9:59 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Den officielle Kickstarter-tråd
Replies: 982
Views: 470702

Re: Den officielle Kickstarter-tråd

Den nye Teenage Mutant Ninja Turtles Kickstarter er landet!

Det ser så awesome ud og jeg er lige ved at blive delt i to af frustration over, at Jeg ikke har råd til det. Har ikke gået og tænkt på andet de sidste to uger.

Det er et godt spil, men kender jeg mig selv ret, så bliver jeg træt af det efter tre spil. Jeg er nemlig ikke den store Dungeon Crawler/Scenario based guy, hvor man render rundt tæsker tæsker dudes ved at slå med terninger.

Hvis det ikke var TMNT, så var jeg nok ikke interesseret .. Men det er TMNT!

Jeg vil vildt gerne have det, men det virker dumt at gå 2000 kroner i minus.

Jeg tror, at her må jeg kigge mig selv i øjnene og sige; at Jeg må nøjes med at have Turtles, hvor de er bedst. Nemlig i mine tegneserier. Og det må være nok.

Det jeg elsker ved Turtles er humoren, melankolien og den gode historie.

De tre ting translator nok ikke så godt over til brætspil. I think.

Men, nøj, hvor vil jeg gerne have brætspillet. Det gør helt ondt inden i, lol.

Men, hvis jeg ikke har pengene og den lille smule fornuft, jeg besidder, godt ved, at Jeg ikke kommer til at spille det mere end en håndfuld gange, så virker det fjollet at springe på.
Der kommer også et spil i næste måned Jeg vil have ( som jeg så 100% ikke vil have penge til, hvis jeg køber tmnt)

Jeg synes også, at Sword and Sorcery var ret godt, men det solgte Jeg alligevel billigt til en ven efter 4 spilledage.

Hvis jeg nu er grov, så kan Jeg (for at overbevise mig selv) sige, at TMNT er spil er noget af det samme. Bortset fra, at i stedet for at være en Ridder, Dværg og Troldkvinde, så er man tre skildpadder... Men det gør det altså også ti gange sejere! Argh!
by Da Senzai
Tue Jan 08, 2019 2:36 am
Forum: Voksenspil
Topic: Five and Dimes 2018
Replies: 8
Views: 6139

Re: Five and Dimes 2018

Nu blev jeg nysgerrig for at se mine :P

De reelle tal er nok lidt højere. Jeg logger bare, hvilke spil, jeg har spillet den pågældende dag. Det vil sige, at hvis jeg f. eks har spillet 3 spil Smash Up på en aften, så logger jeg det som 1 spil Smash Up.

10 eller flere
Smash Up: 33 - Nok mit favorit spil. Det er nemt at spille og har en fantastisk replay value. Jeg gad godt, at der snart var Danmarksmesterskab i det her.

5 eller Flere

EXCEED: 13 - Jeg elsker konsol Fighting Games og jeg elsker Kortspil, så jeg synes, at Exceed er helt fantastisk.
Crystal Clans: 6
Cthulhu Wars: 6
Camel Up: 5
Eldritch Horror: 5 - Jeg er så træt af det her spil, men det er min spilgruppes yndlingsspil. Føler lidt, at jeg bare render rundt og ser, hvor god jeg er til at slå 5´ere og 6´ere. Zzz.. Flavor teksten på kortene synes jeg er meget sjov, men vi har spillet det så mange gange, at jeg føler, at jeg ser "igennem" spillet nu og sjove tekster er ikke længere nok.
Guardians: 5 - Blev overrasket over, hvor sjovt det her spil er. Det er godt nok action-packet, hvor man nærmes skiftes til at wipe modstanderholdet nu. Har spillet det et par gange, så der er ved at komme lidt mere finesse ind i vores spil. Jeg synes, at det er godt.
by Da Senzai
Fri Jul 06, 2018 9:11 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: S: Alt godt fra Djursland (opdateret 2/11)
Replies: 70
Views: 51119

Re: S: Alt godt fra Djursland (nye spil tilføjet 6/7-18)

Jeg vil gerne købe Conquest of Planet Earth, hvis jeg kan få det sendt, Yolo! :D
by Da Senzai
Mon Jan 01, 2018 9:25 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Five and Dimes 2017
Replies: 17
Views: 11161

Re: Five and Dimes 2017

Min liste er ganske beskeden kan jeg se :P


10 or more plays

Smash Up 42
Summoner Wars 15

5 or more plays

Eldritch Horror 8
Cthulhu Wars 7


Cthulhu Wars er for meget årets positive overraskelse. Jeg synes virkeligt, at det er godt. Jeg skal bare lige overbevise dem, jeg spiller med om det samme! :D
by Da Senzai
Tue Sep 05, 2017 12:28 am
Forum: Ugens tema
Topic: 1'ere på BGG
Replies: 20
Views: 16641

Re: 1'ere på BGG

Jeg har ikke givet nogen 1´ere. Alle de spil, jeg har købt har et eller andet, der er godt eller, der interesserer mig - ellers køber jeg dem ikke. Jeg har ihvertfald ikke købt et spil, der er så dårligt, at det warranter en 1´er :P.

Det er kun mig i min spilgruppe, som køber spil, så jeg prøver aldrig spil inden, jeg køber dem.
by Da Senzai
Tue Sep 05, 2017 12:25 am
Forum: Ugens tema
Topic: 10'ere på BGG
Replies: 13
Views: 13065

Re: 10'ere på BGG

Jeg kan godt lide Red Dragon Inn. Især Gambling-delen synes jeg er sjov.

Jeg endte dog med at sælge hele min samling, da det sjældent kom på bordet. Jeg er nemlig ikke så glad for player elimination. Jeg synes ikke, at vi spiller så tit, og når vi endeligt gør, så synes jeg, at det er synd, hvis nogen bare skal sidde og kigge på.

Gameplay-mæssigt synes jeg overhovedet ikke, at spillet minder om Smash Up :P