Search found 37 matches

by Culkasi
Fri Nov 11, 2016 10:46 am
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? November 2016
Replies: 18
Views: 12975

Re: Hvad har du spillet i dag? November 2016

Onsdag, blev det til et par spil i min lokale gruppe.

Vi lagde ud med Crisis, et spil ingen af os havde spillet før. Vi havde hørt at det var lidt hårdt at slå spillet, så vi valgte selvfølgelig at starte ud på det sværeste level. Spillet er et typisk worker-placement engine building spil, men med det twist at alle spillere løbende skal score VP for at spillet ikke "vinder" og slutter tidligt. Normalt kan det vel forventes at spillerne så arbejde lidt sammen om dette (tænk CO2), men i den gruppe jeg er en del af spiller vi altid på den mest nasty måde. Spillet varer 7 runder, men i første spil gik landet bankerot i runde 2, og i andet spil i runde 3. Ups. Det var nu et ret fedt spil, og selvom vi på ingen måde var tæt på at kunne spille det færdigt, fordi vi ikke er særligt rare mennesker, synes vi alle det var sjovt.
Vi spillede derefter Neue Heimat, et abstrakt auction spil, hvor man basically bygger huse, og alt efter hvilke farver der ender øverst, scorer point. Super fedt spil, som desværre ikke er til at købe længere.
Vi sluttede af med 4 gange Fuji Flush, og jeg fik bekræftet at det bare virker bedst med 7-8 spillere, mens det med 4 spillere er lidt tamt.
by Culkasi
Wed Nov 02, 2016 8:42 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Den officielle Kickstarter-tråd
Replies: 982
Views: 470744

Re: Den officielle Kickstarter-tråd

Vil da lige bringe lidt opmærksomhed på det her spil udviklet i UK

https://www.kickstarter.com/projects/ro ... -treachery

Et lidt sjovt tema, lidt anderledes, og en meget passioneret developer - jeg synes det er værd at backe, og har både en rimelig prise og et realistisk funding goal.
by Culkasi
Fri Oct 21, 2016 5:08 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: In the year of the Dragon på MaBiWeb
Replies: 70
Views: 53524

Re: In the year of the Dragon på MaBiWeb

Så har jeg startet det - Gunnes er første mand :)
by Culkasi
Fri Oct 21, 2016 4:45 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Vores uspillede spil
Replies: 88
Views: 45772

Re: Vores uspillede spil

Frouvne wrote:Jeg har været rimelig begejstret for Ignacy Trzewiczeks spil så der kom et spil med et så originalt spil som Prêt-à-Porter var jeg naturligvis nødt til at få fingrene i det. Og så er det bare aldrig kommet til bordet. Nu er han jo traditionelt heller ikke den, der får lavet de mest elegante regelbøger, så måske det har haft en smule indflydelse på, at jeg ikke er kommet i gang med det.
Det er nu ellers et ret godt spil, så det bør du gøre :)
by Culkasi
Fri Oct 21, 2016 2:30 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: In the year of the Dragon på MaBiWeb
Replies: 70
Views: 53524

Re: In the year of the Dragon på MaBiWeb

Mikkel wrote:
Culkasi wrote:Jamen så har jeg lavet et spil, password er 1234 - der er plads til 4 mere, men jeg starter det nok engang i aften hvis vi er en 3-4 stykker ihvertfald :)
Super! Nu er det også længe siden jeg har brugt den side og jeg har nok ikke mulighed (men vil gøre en indsats) for at tage mit træk hver dag. Så kan du sætte den op til at man har lidt tid til at tage sit træk....? Please? :D
Man har vist lige så meget tid som man har lyst til :) - Gunness og jeg har tilmeldt os so far, ville være fint med 1-2-3 mere :)
by Culkasi
Thu Oct 20, 2016 10:41 am
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: In the year of the Dragon på MaBiWeb
Replies: 70
Views: 53524

Re: In the year of the Dragon på MaBiWeb

Jamen så har jeg lavet et spil, password er 1234 - der er plads til 4 mere, men jeg starter det nok engang i aften hvis vi er en 3-4 stykker ihvertfald :)
by Culkasi
Thu Oct 20, 2016 9:23 am
Forum: Ugens tema
Topic: En travl brætspils-week-end... ?
Replies: 11
Views: 10102

Re: En travl brætspils-week-end... ?

Jens_Hoppe wrote:Vanen tro fik vi mest spillet lidt mindre og hurtige spil i Essen, men trods alt også lidt med lidt kød på.

- Fuji Flush. Lille, hurtigt Friese-kortspil, som var ret tyndt med tre spillere, og lidt bedre med fire. Forhåbentlig endnu bedre med flere?? Uanset hvad er det ikke noget stort spil. 5/10.
Det virker helt vildt godt med 7-8 - helt klart designet til at blive spillet i større grupper, og det var et af de bedste spil jeg fik spillet i Essen
Jens_Hoppe wrote: - Fabled Fruit. Et Friese-spil mere. Genial implementation af en legacy-lignende mekanisme: I løbet af et spil drafter man kort fra en lille del af et enormt, sorteret deck af kort med specielle powers. Efter et spil nulstiller man ikke dette deck, så næste gang er det nogle andre kort man starter med at kunne vælge. Desværre er selve spillet ikke specielt interessant - i hvert fald ikke med de kort jeg nåede at se efter et par spil, men hvem ved hvad de senere kort laver af ravage? :) 6/10.
som du selv er inde på bliver det mere og mere interessant jo flere gange man spiller det, men en MEGET blød lærekurve - designet til familier?
Jens_Hoppe wrote: Et spil jeg så spillet mange steder var Captain Sonar fra Matagot, et real-time holdspil om kæmpende ubåde. Det så i hvert fald hektisk ud, og alle deltagere så ud til at more sig.
Det er godt nok smag og behag med det spil - min gruppe synes det var fantastisk, og vi spillede 4v4. LHver person har en rolle på ubåden (systems, maskinrum, navigatør, kaptajn) og skal så i real time arbejde sammen om at skyde den anden ubåd. Det var alt for kaotisk for mig så jeg takkede af efter et spil, men de andre var vilde med det, og der røg et par kopier med hjem
Jens_Hoppe wrote: og Asger Graneruds Flamme Rouge cykelspil solgte vist også godt.
Super fedt spil, jeg havde ikke hørt om det inden Spiel, men da jeg først fik prøvet det torsdag aften var det det første spil jeg købte fredag morgen - godt designet, og med en fin relativt kort spiltid - og så til en fair pris.
Jens_Hoppe wrote: Key to the City - London (som jeg dog ikke helt har afskrevet, men nu kan jeg så tillade mig at vente og se, hvordan det bliver modtaget)
Kan helt klart anbefals! Et af de bedste spil jeg fik spillet i Essen. Det fungerede rigtigt godt, og de mange kendte varemærker i London giver en lyst til at bygge det samlede London kort til sidst :)

Hvis jeg lige skal nævne et par af mine højdepunkter fra Spiel her;

Tiefe Taschen - 4-8 spillere, boksen siger 20-50 min men vi brugte godt over en time - det er en boiled down version af Junta som fungerer sindsygt godt. Simpelt nok spil, men med så meget dybde og potentiale for grudges.

North American Railways - Havde en masse hype og var alt for dyrt i forhold til hvad der var i æsken, men skal alligevel nævnes da det faktisk er et super solidt spil. Bliver nok ikke reprintet hvilket er grunden til det rush der var på det, men fint lille stock-management game.

Honshu - Tile placement når det er bedst!

Guilds of London - Worker placement som jeg havde forudbestilt, var et super godt spil, meget solidt - spillede det igen igår og synes stadig det er fedt.

Da Yunhe - Spil om at sejle op og ned af en kinesisk flod - meget meget cut-throat i den rigtige gruppe (vi havde en der ikke ville købe det forid han var bange for at vi reelt kunne blive uvenner over det). Har desværre stadig kun tyske regler, men bliver oversat i november.

Amis Cube - Genialt lille spil som basically virker lidt som multiplayer rubik's cube - utroligt vanedannende og har også en solitaire mode.

Tramways - Bundsolidt euro, tager en krig at spille, men det er tiden værd

Cattack! No.1 - Cat Volleyball - need I say more?

Alt i alt var det et år i år med mange gode spil, men jeg manglede det der Euro spil der bare kørte benene væk under mig. Spændende at der var et par spil der virker bedste i store gruppe, det har ikke været så normalt
by Culkasi
Tue Oct 18, 2016 9:50 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: In the year of the Dragon på MaBiWeb
Replies: 70
Views: 53524

Re: In the year of the Dragon på MaBiWeb

Ville der være stemning for at genoplive dette?
by Culkasi
Tue Oct 18, 2016 9:48 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?
Replies: 4244
Views: 1772772

Re: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?

Synes egentlig ikke der var vildt meget kvalitet i Essen i år da jeg tænkte over det, men kan så se at jeg alligevel fik købt lige så meget som jeg plejer, så helt galt har det jo ikke været :)

Hanamikoji
The Golden Sails
Cattack! No.1
Capital Lux
Fabled Fruit
Da Yunhe: Der Grosse Kaiserkanal
Flamme Rouge
Fuji Flush
Gooseberry
Honshu
Guilds of London
Imperial Settlers: Aztecs
Imperial Settlers: Atlanteans
Imperial Settlers: Why can't we be friends
Kamozza
Key to the City - London
Pirate Lords
North American Railways
Who Soiled the Toilet?
Tramways
Amis Cube
Speed Dice (totalt åndsvagt last minute køb, bliver overrasket hvis det overlever en måned før det ryger i skraldespanden)

Image
by Culkasi
Mon Jul 08, 2013 11:00 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: In the year of the Dragon på MaBiWeb
Replies: 70
Views: 53524

Re: In the year of the Dragon på MaBiWeb

Vi er ellers pænt flinke :)

Vi tager også gerne nye med der ikke har spillet før - jeg har lært kollegaer på arbejdet at spille det her på under 15 min og et par runder af spillet - mekanikken er mere simpel end den ser ud til
by Culkasi
Thu Jul 04, 2013 2:54 pm
Forum: Nyheder og bekendtgørelser
Topic: Spiel '13 Essen Internationale Spilledage
Replies: 14
Views: 9654

Re: Spiel '13 Essen Internationale Spilledage

Jeg er meget spændt på at se det nye setup - jeg har været enormt glade for mange haller, da det gør det lidt nemmere at navigere rundt - kan godt være lidt bange for at 3 store haller gør det lidt sværere for en orienteringsidiot som mig at finde rundt.
Also, vi misser de fordele vi har i at kende mange ruter, når der skal laves mad dash for at få lov at playteste "insert hyped game here"
by Culkasi
Wed Jul 03, 2013 9:49 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: In the year of the Dragon på MaBiWeb
Replies: 70
Views: 53524

Re: In the year of the Dragon på MaBiWeb

Looking for more players :)
by Culkasi
Tue Jul 02, 2013 9:24 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: 18xx online?
Replies: 0
Views: 3580

18xx online?

Der er ikke nogen der er faldet over noget 18xx online er der? Jeg har ledt meget, men uden større success
by Culkasi
Tue Jul 02, 2013 6:13 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: In the year of the Dragon på MaBiWeb
Replies: 70
Views: 53524

Re: In the year of the Dragon på MaBiWeb

Det var et helt fantastisk spændende spil, hvor det til det sidste var meget uklart hvem der vandt. Men så fandt vi da også ud af hvad der var tie-breaker :)

Jeg har selvfølgelig joinet igen - ville være fedt med 5 spillere, giver en rigtigt god dynamik
by Culkasi
Sun Jun 23, 2013 6:36 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet idag? Juni 2013
Replies: 101
Views: 46347

Re: Hvad har du spillet idag? Juni 2013

Idag blev det til endnu et spil Steam over Holland, igen med 3 spillere. Jeg vandt relativt stort da en af mine modstandere missede chancen for at ødelægge mit røde firma totalt.